Stratis is een Blockchain-as-a-service (BaaS) platform, gecreëerd als oplossingen voor bedrijven in de financiële sector die gebruik willen maken van de voordelen van de Blockchain technologie.

Een Blockchain is een gedistribueerde database die een continu groeiende lijst van geordende blocks bijhoud. Elke block bevat een tijdstamp en een link naar een vorige block. Dit betekend dat het ook in staat is om andere soorten data in een privé blockchain netwerk op te slagen.

Stratis geeft bedrijven de mogelijkheid om hun eigen aangepaste blockchain toepassingen te creëren dit maakt het ontwikkelingsproces simpeler en versnelt de ontwikkelingscyclus voor blockchain projecten.

Stratis laat de creatie van aparte en privé blockchains toe, deze kunnen aangepast worden naar de behoeften van organisaties. Deze blockchains (sidechains) worden vastgelegd op de hoofd Stratis blockchain. Deze zijn toegankelijk via lite clients en API’s.

In het kort, Stratis maakt de blockchain makkelijk voor bedrijven. Hun enterprise-grade ontwikkelingsplatform nStratis is een simpel en goedkoop end-to-end oplossing voor C# and .Net blockchain applicaties. Dit betekend dat ze oplossingen bieden die exact aangepast zijn aan de specifieke behoeften en vereisten van bedrijven.

Stratis kreeg ook recentelijk ondersteuning van bedrijven zoals Microsoft. Het doel van Stratis is om alles wat met de blockchain te maken heeft te kunnen voorzien.

Wat is het verschil tussen Stratis en Ethereum?

Stratis is als concept soortgelijk aan Ethereum, toch zijn er veel verschillen. Stratis loopt op de bitcoin blockchain. Maar, waar Stratis zichzelf echt uniek maakt is dat het ontwikkelaars de tools geeft om in C# te coderen.

Stratis lijkt op Ethereum in dat het alle twee platformen zijn om blockchain applicaties en smart contracts te ontwikkelen. Stratis is dan weer anders in dat zijn natuurlijke codeer taal C# is, dit betekent dat ontwikkelaars geen compleet nieuwe codeer taal moeten leren.

Stratis houd contracten op de sidechain. Dit doet Stratis zodat alles op het hoofd netwerk zich zonder enige opstopping of problemen kan verplaatsen.

Beste Stratis (STRAT) Wallet?

We raden aan om de Stratis Electrum wallet te gebruiken, deze kun je op de officiële Stratis-website downloaden en is beschikbaar voor Windows, Mac en Linux.

Hoe Koop je Stratis (STRAT)?

  1. Om te beginnen heb je natuurlijk een STRAT wallet nodig, download en installeer daarom de Stratis Wallet.
  2. Open je wallet en kopieer je publieke STRAT adres.
  3. Als laatste ga je naar LiteBit.eu, kies je het aantal STRAT, plak je publieke key bij het ontvangstadres, kies je betaalmethode (Ideal, Bancontact,…), klik volgende en betaal.
Cryptodaily Telegram groep
Cryptodaily Telegram groep