Phore is een Proof-of-Stake cryptocurrency gericht op privacy, anonimiteit en instant transacties. In 2014 ging het project van start, onder de naam Kryptkoin. Dit werd later Phore, iedereen kan zijn Kryptokoin via een automatisch systeem wisselen voor Phore. De gloednieuwe munt is een fork van PIVX, wat een fork is van Dash. Door deze fork heeft het al een heleboel geavanceerde functies, ondanks dit heeft het team ambitieuze plannen.

Masternodes en Proof-of-Stake

Phore maakt net als PIVX gebruik van Masternodes en Proof-of-Stake, om transacties te beveiligen. Indien je een Masternode wil opzetten, heb 10K aan Phore munten hebben.

Privacy

Deze Masternodes maken het mogelijk om volledig anonieme transacties te versturen en ontvangen, net als bij PIVX. Dit wordt mogelijk gemaakt door transacties met elkaar te mixen binnen de Masternode. Hierdoor is het onmogelijk om te zien wie de verzender of ontvanger is, zelfs het bedrag blijft volledig anoniem.

Instant

Phore transacties zijn bijna instant, en kunnen na enkele minuten opnieuw gespendeerd worden zelfs met nul bestedingen, door de controle van Masternodes. Dit geeft de munt veel potentieel om als betaalmiddel in winkels gebruikt te worden.

De toekomstplannen van het Phore team

Het Phore team wil zich onderscheiden van zijn concurrentie door, met een blockchain gebaseerde marktplaats en gedecentraliseerde crowdfunding. Ook zijn er plannen voor smart contracts, Segwit en een mobiele app in 2018. Volgend jaar zal ook een nieuwe roadmap gepresenteerd worden.

Beste Phore (PHR) Wallet?

We raden aan om de officiële Phore wallet te gebruiken, deze kun je downloaden op de Phore-website en is beschikbaar voor Windows en mac.

Hoe Koop je Phore (PHR)?

  1. Ga je naar Cryptopia en maak een account aan.
  2. Koop Bitcoin en stuur het naar je Cryptopia BTC adres bij balances
  3. Vervolgens ga je naar de marketplace.
  4. Op de marketplace is Phore te koop met Bitcoin.
Cryptodaily Telegram groep
Cryptodaily Telegram groep