Cryptocurrency is razend populair in Azië, hierdoor zijn vele Chinese munten enorm aan het groeien. Om deze potentiële investeringen niet mis te lopen, kun je een Aziatische exchange gebruiken. China heeft doorgaans de beste exchanges, onze persoonlijke favoriet is Binance.com. Op deze exchange zijn alle bekende munten als Bitcoin Litcoin, Ethereum en Ripple te vinden maar ook (voor ons) minder bekende munten als Walton en Nuls.

Om toegang te krijgen tot deze gloednieuwe cryptocurrency wereld en naar onze mening de beste cryptocurrency exchange, gaan we je nu uitleggen hoe Binance werkt.

  1. Als eerste heb je een account nodig, hier kan je registeren.

2. Nu je een account hebt, kun je deze best ook beveiligen. Hiervoor raden we aan om Google Authenticator te downloaden, en in te stellen op deze pagina.

3. Nu je een account hebt en deze beveiligd is, moet er natuurlijk nog Bitcoin of Ethereum op gezet worden, om de andere munten mee te kopen. Het storten van je munten gebeurd op deze pagina, om te storten typ je links in de zoekbalk BTC of ETH, vervolgens klik je op deposit, nu zal er een adres verschijnen waar je munten heen kunt sturen. Wanneer je munten op Binance wilt storten hoef je dit niet via een wallet te doen, je kan simpelweg bij aankoop het Binance deposit adres ingeven.

4. Wanneer de Bitcoin of Ethereum op je account staat (Dit kan even duren), kun je beginnen met munten kopen.

5. Hiervoor klik je bovenaan op exchange en daarna op advanced. Nu zit je op de exchange, op het eerste zicht lijkt het misschien intimiderend, maar gelukkig is het niet zo ingewikkeld als het lijkt.

6. Klik daarna op je het overzicht (aangegeven in afbeelding hieronder)

7. Nu het overzicht menu is geopend, kun je kiezen op welke markt je wilt traden. In dit geval is Bitcoin geselecteerd aangeduid met de afkorting BTC, ook kun je Ethereum (ETH) indien je deze hebt gestort. In de zoekbalk geef je de naam van een munt in, dan klik je het aan.

8. Vervolgens kun je rechts onderin de munt kopen, de makkelijkste manier is om op market te klikken, hiermee koop je de munten voor de markt prijs. Wanneer je een goedkopere prijs wil, kun je bij limit de gewenste prijs invoeren, (opgelet) dit duurt vaak langer of indien niemand de munt verkoopt voor de bepaalde prijs zal de aankoop nooit plaatsvinden.

Zodra dit gelukt is heb je succesvol de cryptocurrency gekocht.

Een complete lijst van alle beschikbare munten op Binance vind je Hier, het versturen van munten naar externe wallets gebeurd op dezelfde pagina.

Cryptodaily Telegram groep
Cryptodaily Telegram groep