Tether is een bedrijf uit China met revolutionair concept, ze veranderden een fiat valuta in een cryptocurrency! USDT is een cryptocurrency die op de Bitcoin blockchain draait via het Omni Layer Protocol. Elke USDT-eenheid staat gelijk aan een Amerikaanse dollar die in de reserves van de Tether Limited wordt gehouden, deze kunnen omgeruild worden voor elkaar via het Tether Platform.

USDT en andere Tether valuta’s werden gecreëerd om de overdracht van nationale valuta’s te vergemakkelijken en om gebruikers een stabiel alternatief voor Bitcoin te bieden. Om te bewijzen dat het bedrag in dollar hetzelfde of meer is dan de USDT in omloop, publiceert Tether Limited het saldo van hun bankrekening op de Tether website.

Wat zijn de voordelen van Tether (USDT)?

In principe kan je met Tether online transacties maken die gelijk blijven aan Amerikaanse dollars, maar dan met alle voordelen die cryptocurrency met zich meebrengen zoals. Dit is een goed alternatief voor de onvoorspelbare Bitcoin, aangezien Tether (USDT) altijd gelijk is aan één Amerikaanse dollar.

Met behulp van Tether zijn er nooit zorgen over de wisselkoers. USD is de meest stabiele valuta ter wereld en USDT is er rechtstreeks aan verbonden.

Net als andere grote online betaalmiddelen heeft Tether API ondersteuning en een goed ontwikkeld systeem van elektronische portemonnees.

Tether heeft ook een geweldige en behulpzame klantenservice, momenteel enkel beschikbaar in het Engels.

BesteTether (USDT) Wallet?

We raden aan om de Tether mobiele app te gebruiken, deze is beschikbaar voor Android en IOS.

Hoe koop je Tether (USDT)?

De beste manier om USDT te kopen is via Binance. Op deze populaire exchange kun je makkelijk en snel je Bitcoin, Ethereum of andere cryptocurrencies wisselen voor BAT, een complete handleiding over hoe Binance werkt vind je hier.

Cryptodaily Telegram groep
Cryptodaily Telegram groep