Reddcoin is een gedecentraliseerde cryptocurrency die voornamelijk gebouwd is voor gebruik op sociale media platforms zoals: Facebook, Twitter, Youtube en Twitch. Het hoofddoel van Reddcoin is om het verzenden en ontvangen van geld op sociale netwerken zo makkelijk, snel en efficiënt mogelijk te maken. Reddcoin krijgt dit voor elkaar door het Reddcoin platform te integreren met alle belangrijke sociale netwerken, en geen transactiekosten aan te rekenen.

Redddcoin maakt gebruik van een innovatief algoritme genaamd Proof of Stake Velocity, dit stimuleert zowel eigendom (Stake) als activiteit (Velocity). Bij PoSV algoritmes is er geen verspilling van elektriciteit voor doelloze mining en worden gebruikers beloond voor het uitgeven van hun munten.
Redd-ID is een unieke service op de blockchain waarmee een gebruiker een gebruikersnaam kan associëren met informatie, zoals public keys en sociale netwerk identiteiten.

ReddWallet is een gloednieuwe wallet die verschillende sociale functies aanbiedt om de betrokkenheid van gebruikers te vergroten, waardoor de beveiliging van het gedecentraliseerde netwerk verbeterd wordt.

Is Reddcoin (RDD) een goede investering?

Reddcoin is de enige cryptocurrency die zich rechtstreeks op bestaande sociale media platforms richt, dit betekent dat Reddcoin bijna geen concurrentie heeft. Facebook heeft ongeveer 2 miljard actieve maandelijkse gebruikers, youtube heeft er 1 miljard en Twitter heeft in de honderden miljoenen gebruikers. Als Reddcoin erin slaagt om de cryptocurrency van de keuze te worden voor platforms zoals Facebook, Twitter en Youtube, heeft het de kans om een van de meest succesvolle cryptocurrencies te worden.

Beste Reddcoin (RDD) Wallet?

We raden aan om de Reddcoin core wallet te gebruiken, deze kun je op de officiële Reddcoin-website downloaden en is beschikbaar voor Windows, Mac en Linux.

Hoe Koop je Reddcoin (RDD)?

  1. Om te beginnen heb je natuurlijk een RDD wallet nodig, download en installeer daarom de Reddcoin Wallet.
  2. Open je wallet en kopieer je publieke RDD adres.
  3. Als laatste ga je naar LiteBit.eu, kies je het aantal RDD, plak je publieke key bij het ontvangstadres, kies je betaalmethode (Ideal, Bancontact,…), klik volgende en betaal.

 

Cryptodaily Telegram groep
Cryptodaily Telegram groep