Een Britse cryptocurrency liefhebber kocht vorig jaar een Bitcoin-miner bij Amazon, maar ontving in plaats daarvan een dvd-kopie van de animatiefilm, ‘The Boss Baby’.

Zoals gerapporteerd door The Herald, probeerde Ichim Bogdan Cezar een Bitmain AntMiner S9 te kopen voor ongeveer €3.500. Maar toen zijn pakketje geleverd was, vond hij tot zijn verbazing enkel een exemplaar van de film ‘The Boss Baby’ terug.

Cezar, die ondertussen het volledige bedrag van Amazon terug heeft gekregen, benaderde eerst de hardware-verkoper en daarna de klantendienst van Amazon. En hoewel hij uiteindelijk een terugbetaling kreeg, kwam deze pas in januari.

Hij vertelde The Herald dat het probleem zowel stressvol als vervelend was, vanwege het grote bedrag:

“Het is natuurlijk geweldig dat ze uiteindelijk de terugbetaling verwerkt hebben, maar het had niet zo lang moeten duren, vooral als er zoveel geld mee gemoeid is.”

Uiteindelijk heeft Amazon eind januari het volledige bedrag van de machine terugbetaald, samen met een aantal andere klanten die soortgelijke gebeurtenissen rapporteerden.

De Minifigures Direct Ltd Amazon pagina heeft meerdere negatieve beoordelingen met betrekking tot het niet leveren van Antminers ontvangen, waarbij verschillende gebruikers klagen over het ontvangen van een markeerstift, plakband of pen in plaats van de bestelde machine.

 

Cryptodaily Telegram groep
Cryptodaily Telegram groep