Er zijn veel verschillende soorten wallets om je Ethereum veilig in op te slaan, dit kan als beginner zeer verwarrend zijn. Daarom hebben wij een handige top vijf van de beste Ethereum wallets samengesteld!

  1. MyEtherWallet

Dit is een van de populairste online Ethereum wallets. Deze wallet is bijzonder makkelijk in gebruik en is daarom ook een aanrader voor beginners. Het unieke aan deze wallet is, dat je controle hebt over je private key (dit normaal niet het geval is bij online wallets).

2. Trezor

Trezor is een hardware wallet, dit houd in dat je een fysieke USB stick, hebt die je dus ook overal heel makkelijk mee naartoe kan nemen. Deze wallet staat niet in verbinding met het internet, en kan dus niet gehackt worden. Deze wallet ondersteund ook andere cryptocurrencies zoals Bitcoin, Dash, NEM en NEO.

3. Paper wallet

Een paper wallet maakt van hetzelfde principe gebruik als de Trezor wallet, alleen word je private key niet op een USB stick met een wachtwoord opgeslagen maar staat die gewoon op een stukje papier geprint. Dit is de simpelste en veiligste methode om je Ethereum op te slaan, zolang je dit papiertje maar op een veilige plek bewaard.  

4. Mist

Mist is een local wallet, deze wordt dus op je eigen PC geïnstalleerd. Dit geeft je dus ook complete controle over je Ethereum. De wallet kan ook geplande transacties uitvoeren, dit kan handig zijn voor bepaalde ico’s.  

5. JAXX

JAXX is een local wallet en beschikt dus ook over alle voordelen hiervan. Het unieke aan deze wallet is de ruime ondersteuning voor bijna elk apparaat, android, IOS, windows, linux en nog veel meer. Dit betekend dat je altijd en overal aan je ethereum kan.

Cryptodaily Telegram groep
Cryptodaily Telegram groep