http://cryptodaily.nl

Serviços de Data Center gerenciados Markt 2021-2027| Analyse van toonaangevende bedrijven op grootte, aandeel, trends, drijfveren en marktkansen

Marktoverzicht:
-De wereldwijde beheerde data center services markt zal naar verwachting een CAGR van 20,5% te registreren in de prognoseperiode (2019-2024). Volgens een recente AFCOM Staat van de studie Data Center industrie, geavanceerde oplossingen zijn een van de top aandachtsgebieden voor het datacenter eindgebruikers. Vierenveertig procent hebben al een of andere vorm van edge rekencapaciteit ingezet of zeggen dat ze zullen doen in de komende 12 maanden, volgens de studie.
– Het verhogen van cyberaanvallen en het risico van het lekken van gegevens wordt veroorzaakt door de markt te laten groeien. Replicatiediensten zijn een van de meest gevraagde beheerde services die worden gebruikt voor het beschermen van gegevens Cyberhardening krimpt aanslag vlakken en ontkent malware de gelijkmatigheid voortplanten. Door verharding software binaries, datacenter beveiliging teams elimineren een hele klasse van cyberaanvallen.
– Groeiende data en daarmee het beheer ervan de oorzaak is van de beheerde data center diensten te groeien. Volgens Enterprise Data Storage 2018 is opslagbehoeften naar verwachting 32000 Exebytes bereiken in 2019, van 21.000 in 2018. Deze oproepen voor bedrijven om maatregelen met betrekking tot de integriteit en authenticiteit van de gegevens te nemen.
– Ervaren en toegewijd personeel nodig zijn om de verschillende processen die verband houden met beheerde data center diensten te handhaven. Bij Data Center World in maart 2018 Google datacenter managers benadrukt talent crisis in het datacenter-industrie zeggen dat talent pool is onstabiel met meerderheid de pensioengerechtigde leeftijd nadert en weinig freshers het invoeren van de industrie.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14245001

De belangrijkste hoofdrolspelers zijn als volgt:
– Fujitsu Ltd
– Cisco Systems, Inc
– Dell EMC
– IBM Corporation
– AT&T Inc
– HP Development Company, LP
– Microsoft Corporation
– Verizon Communications Inc
– Dell Inc
– Rackspace Inc
– TCS Limited
– Deutsche Telekom AG

Informeer of deel uw eventuele vragen voordat u dit rapport aanschaft – www.absolutereports.com/enquiry/pre-order-enquiry/14245001

Principais Tendências de Mercado:

Indústria -Retail a dominar o mercado

– De acordo com o mais recente Índice de compras da Salesforce, e-commerce cresceu 17% no terceiro trimestre de 2018, a nível mundial. Além disso, nos EUA, o Census Bureau informou que o comércio online representaram 9,6% do total de varejo e cerca de 87% dos compradores dos EUA começou sua caça em canais digitais, acima dos 71% do ano anterior. Isso exige maior uso de centros de dados e serviços gerenciados.
– Personalizar histórico de transações O shopping significa a experiência dos clientes a ser gravado assim que o varejista pode fornecer recomendações. Devido ao crescente número de compradores, a necessidade de centros de dados robustos tornou-se obrigatória.
– Uma economia emergente como a Índia, que é voltado para o aumento da participação de jogadores estrangeiros e privados, está previsto para gerar valor de receitas USD 60 bilhões no varejo em 2020, de acordo com IBEF. Este aumento das receitas e da demanda para vendas de varejo vai gerar mais dados que necessitam de centros de dados eficientes e serviços gerenciados mais eficientes.

-Ásia-Pacífico para testemunhar o maior crescimento

– Devido ao crescimento populacional e um aumento no e-commerce, Ásia-Pacífico está passando por um surto de dados gerados a partir de produtos e serviços digitais.
– iniciativas governamentais, como Digital Índia prevista para ser concluída em 2019 e que visa transformar o país em uma economia digitalmente habilitado, está pronto para contribuir para o crescimento da infra-estrutura de data centers na Índia.
– tecnologia de nuvem está a abrandar ganhando força na Ásia-Pacífico. Assim, a demanda por serviços gerenciados está aumentando devido à velocidade e agilidade. Ele lhe dará um impulso para implementações baseadas em nuvem.
– Reguladores desempenham um papel crucial na habilitação – ou impedir – o crescimento de serviços de centro de dados gerenciados. Enquanto alguns Reguladores APAC estão esclarecendo a terceirização de regras e diretrizes para as empresas ajudar a alcançar ainda existem conformidade, restrições regulatórias e bloqueadores adoção da nuvem.

Zaken zoals overzicht van verkoop- en verkoopopbrengsten, productiemarktaandeel per producttype, capaciteit en productieoverzicht, import, export en consumptie worden behandeld in het gedeelte met ontwikkelingstrends van het Serviços de Data Center gerenciados-marktrapport.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14245001

Redenen om Serviços de Data Center gerenciados-marktrapport te kopen:
• Het rapport onderzoekt hoe de Serviços de Data Center gerenciados-markt zich in de toekomst zal ontwikkelen.
• Verschillende visies op de Serviços de Data Center gerenciados-markt bestuderen met behulp van de vijfkrachtenanalyse van Porter.
• Analyse van het producttype dat waarschijnlijk de markt en regio’s zal beheersen die waarschijnlijk getuige zullen zijn van de snelste ontwikkeling tijdens de prognoseperiode
• Identificeer de nieuwe ontwikkelingen, Serviços de Data Center gerenciados-marktaandelen en strategieën die worden gebruikt door de belangrijkste marktspelers.
• Competitief landschap inclusief het marktaandeel van grote spelers samen met de belangrijkste strategieën die in de afgelopen vijf jaar zijn geaccepteerd voor groei
• Volledige bedrijfsprofielen met daarin het productaanbod, belangrijke financiële informatie, actuele ontwikkelingen, SWOT-analyse en strategieën die worden gebruikt door de grote Serviços de Data Center gerenciados-marktspelers

Gedetailleerde TOC van Serviços de Data Center gerenciados-markt – groei, trends en voorspelling (2019 – 2024)

1. INLEIDING
1.1 Studieresultaten
1.2 Studieaannames
1.3 Omvang van het onderzoek

2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE

3 SAMENVATTING

4 MARKTDYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Aantrekkelijkheid van de industrie Porter’s Five Forces-analyse

5 MARKTSEGMENTATIE
5.1 Per bedrijfsmodus
5.2 Op synthesetype
5.3 Op type
5.4 Op aanvraag
5.5 Aardrijkskunde
5.5.1 Noord-Amerika
5.5.1.1 Verenigde Staten
5.5.1.2 Canada
5.5.1.3 Mexico
5.5.2 Europa
5.5.2.1 Duitsland
5.5.2.2 Verenigd Koninkrijk
5.5.2.3 Frankrijk
5.5.2.4 Italië
5.5.2.5 Spanje
5.5.2.6 Rest van Europa
5.5.3 Azië-Pacific
5.5.3.1 China
5.5.3.2 Japan
5.5.3.3 India
5.5.3.4 Australië
5.5.3.5 Zuid-Korea
5.5.3.6 Rest van Azië-Pacific
5.5.4 Midden-Oosten en Afrika
5.5.4.1 GCC
5.5.4.2 Zuid-Afrika
5.5.4.3 Rest van Midden-Oosten en Afrika
5.5.5 Zuid-Amerika
5.5.5.1 Brazilië
5.5.5.2 Argentinië
5.5.5.3 Rest van Zuid-Amerika

6 CONCURREREND LANDSCHAP
6.1 Bedrijfsprofielen
7 MARKTKANSEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor een licentie voor één gebruiker) op – www.absolutereports.com/purchase/14245001.
Our Other Reports:
– Cell Phone Signal Shielding for Electromagnetic Interference (EMI) Market = www.newschannelnebraska.com/story/43742717/global-cell-phone-signal-shielding-for-electromagnetic-interference-emi-market-2020-2024-size-share-emerging-trends-demand-revenue-and-forecasts-research
– Lactates Market = www.thecowboychannel.com/story/43429930/global-labatory-plastic-ware-market-trends-with-supply-chain-analysis-industry-active-participants-alternative-analysis-impact-of-covid-19-from-the
– Multiwall Polycarbonate Market = www.newschannelnebraska.com/story/43770410/global-multiwall-polycarbonate-market-2027-analysis-by-product-types–applications;-industry-top-players-regions-and-market-overview
– Luxury Facial Mask Market = www.marketwatch.com/press-release/global-luxury-facial-mask-market-2021-share-global-trend-industry-news-industry-demand-business-growth-top-key-players-update-business-statistics-and-research-methodology-by-forecast-to-2027-2021-06-25
– Automotive Summer Tire Market = www.newschannelnebraska.com/story/43813383/automotive-summer-tire-market-2021-2026-industry-growth–development-strategy-pre-and-post-covid-19–worldwide-share–size–trends-and-leading-20-countries
– Antimicrobial Food Disinfectants Market = www.newschannelnebraska.com/story/43813105/antimicrobial-food-disinfectants-market-size–innovative-strategy-by-2021—market-reviews–demand–global-trend–news–business-growth-and-top-key-players-of-2027
– Calcium Cyanamide Market = www.newschannelnebraska.com/story/43706859/global-calcium-cyanamide-market-analysis-and-forecast-to-2027-by-recent-trends-developments-in-manufacturing-technology-and-regional-growth-overview
– Mountain Bike Jerseys Market = www.rfdtv.com/story/43392378/global-mountain-bike-jerseys-market-analysis-including-size-share-key-drivers-growth-opportunities-and-trends-2021-–-2027
– Oil Pressure Check Valves Market = www.newschannelnebraska.com/story/44044221/global-oil-pressure-check-valves-market-2021-size–share–growth–trends-and-forecast–business-opportunities-and-future-investments-by-2026
– Fluorine Anhydride Polyimide Industry Market = www.newschannelnebraska.com/story/43171989/fluorine-anhydride-polyimide-industry-global-market-size-share-supply-demand-segments-and-forecast-2021-2026-with-covid-19-impact