http://cryptodaily.nl

Medical Imaging Software-marktonderzoeksrapport 2021 bevat toekomstige trends, gegevens uit het verleden, huidige gegevens en diepgaande analyses tot 2027

Marktoverzicht:
-De wereldwijde medische beeldvorming software-markt werd gewaardeerd op USD 2,9 miljard in 2018 en zal naar verwachting een waarde van USD 4460000000, te bereiken in 2023, getuige van een CAGR van 9,01% ten opzichte van de prognose periode 2018-2024. Machine learning en kunstmatige intelligentie hebben de gezondheidszorg aangetrokken als deze innovatieve analytics strategieën meer accuraat en nauwkeurig zijn geworden.
– De behoefte aan medische beeldvorming software voor geavanceerde behandeling voor de vooral het uitschakelen van mensen, artritis, kanker, etc, eist een geavanceerde versie van de software. Deze geavanceerde beeld wordt gebruikt voor de verbetering van de patiëntenzorg en een verbeterde productiviteit operationele door empowerment artsen en andere beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg door het verstrekken van meer informatie over de toestand van de patiënt.
– De verhoging van de trend van het gebruik van elektronische medische dossiers op te slaan, te distribueren en beheren van de patiënt informatie over de gezondheid in de vorm van medische beelden is ook het stimuleren van de medische beeldanalyse software markt, omdat deze software is zeer nuttig voor ziekenhuizen en klinieken. Ze houden het spoor van de patiënt en op basis van dat ze bieden de oplossingen voor patiënten
– Bijvoorbeeld, in november 2018, Philips onthulde haar innovaties in de radiologie precisie diagnose mogelijk te maken en de productiviteit te verhogen. Deze zijn ontworpen om verbinden mensen, data en technologie en voldoen aan de eisen voor betere resultaten, verbeterde ervaringen van patiënten, een grotere tevredenheid personeel en verlaagde kosten van de zorg levering.
– Echter, de apparatuur is kostbaar dat is een belemmering voor deze markt. Op hetzelfde moment, de behandeling van deze software vereist geschoolde professionals. Het gebrek aan beschikbaarheid van geschoolde medische professionals is een van de grote nadelen voor deze markt. <

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14244981

De belangrijkste hoofdrolspelers zijn als volgt:
– General Healthcare Company (GE)
– Koninklijke Philips N.V.
– Siemens Healthcare
– Canon Medical Systems Corporation
– Agfa–Gevaert HealthCare
– Novarad Corporation
– Carestream Health Inc
– Esaote SpA.
– MIM Software Inc.
– Fujifilm Holding Company
– Cerner Corporation
– Change Healthcare

Informeer of deel uw eventuele vragen voordat u dit rapport aanschaft – www.absolutereports.com/enquiry/pre-order-enquiry/14244981

Principais Tendências de Mercado:

-Mammography imagem deverá ter uma fatia significativa no panorama do mercado

– De acordo com a OMS, o câncer de mama é o câncer mais frequente entre as mulheres, afetando 2,1 milhões de mulheres a cada ano, e também faz com que o maior número de mortes por câncer relacionada entre as mulheres. Em 2018, estima-se que 627.000 mulheres morreram de câncer de mama – que é de aproximadamente 15% de todas as mortes por câncer entre as mulheres. Enquanto as taxas de câncer de mama são mais elevadas entre as mulheres nas regiões mais desenvolvidas, as taxas também estão aumentando em quase todas as regiões globalmente. A detecção precoce é necessária para salvar a vida das mulheres.
– O mesmo relatório também afirmou que a mamografia usa raios-X de baixa energia para identificar anormalidades na mama. Tem sido demonstrado reduzir a mortalidade do cancro da mama em cerca de 20% em conjunto com muitos recursos.
– Novos avanços neste campo para um melhor serviço ao cliente está acontecendo em um ritmo mais rápido. Por exemplo, março 2018- Hologic Inc. anunciou que high-resolution clareza HD de imagem 3-D e tecnologia inteligente de imagens 2-D receberam aprovação pré-mercado (PMA) dos EUA Food and Drug Administration (FDA) e estão agora disponíveis em o sistema tomosynthesis mama 3-dimensões. O sistema previsto de resolução de imagens de alta 3-D de mama para radiologistas, fluxo de trabalho aprimorado para tecnólogos e uma experiência mamografia mais confortável com opções de baixa dose para os pacientes.


-Ásia-Pacífico é projetada para ter a maior taxa de crescimento

– Na Ásia-Pacífico, China representa a maior número de mulheres. De acordo com os dados demográficos da China, a população de mulheres na China é responsável por aproximadamente 49% de toda a população. Com uma enorme população tão grande de mulheres, o mercado de software de imagens médicas em que a região deve crescer.
– Ele também foi indicado pela OMS (2018), O câncer de mama é responsável por mais de 200 000 mortes por ano na Ásia-Pacífico. Tantas mortes de mulheres são uma grande preocupação. A mamografia é um método principal para o cancro da mama rastreio nos países asiáticos. Outros métodos populares disponíveis são: ressonância magnética e ultra-som. Esta região tem uma enorme demanda por software de imagens médicas para crescer. Um aumento na conscientização sobre os diferentes tipos de câncer e do número crescente de mulheres que trabalham nestas regiões é a criação de um mercado. O aumento do rendimento disponível também vai atuar como um suplemento para o mercado.

Zaken zoals overzicht van verkoop- en verkoopopbrengsten, productiemarktaandeel per producttype, capaciteit en productieoverzicht, import, export en consumptie worden behandeld in het gedeelte met ontwikkelingstrends van het Medical Imaging Software-marktrapport.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14244981

Redenen om Medical Imaging Software-marktrapport te kopen:
• Het rapport onderzoekt hoe de Medical Imaging Software-markt zich in de toekomst zal ontwikkelen.
• Verschillende visies op de Medical Imaging Software-markt bestuderen met behulp van de vijfkrachtenanalyse van Porter.
• Analyse van het producttype dat waarschijnlijk de markt en regio's zal beheersen die waarschijnlijk getuige zullen zijn van de snelste ontwikkeling tijdens de prognoseperiode
• Identificeer de nieuwe ontwikkelingen, Medical Imaging Software-marktaandelen en strategieën die worden gebruikt door de belangrijkste marktspelers.
• Competitief landschap inclusief het marktaandeel van grote spelers samen met de belangrijkste strategieën die in de afgelopen vijf jaar zijn geaccepteerd voor groei
• Volledige bedrijfsprofielen met daarin het productaanbod, belangrijke financiële informatie, actuele ontwikkelingen, SWOT-analyse en strategieën die worden gebruikt door de grote Medical Imaging Software-marktspelers

Gedetailleerde TOC van Medical Imaging Software-markt – groei, trends en voorspelling (2019 – 2024)

1. INLEIDING
1.1 Studieresultaten
1.2 Studieaannames
1.3 Omvang van het onderzoek

2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE

3 SAMENVATTING

4 MARKTDYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Aantrekkelijkheid van de industrie Porter's Five Forces-analyse

5 MARKTSEGMENTATIE
5.1 Per bedrijfsmodus
5.2 Op synthesetype
5.3 Op type
5.4 Op aanvraag
5.5 Aardrijkskunde
5.5.1 Noord-Amerika
5.5.1.1 Verenigde Staten
5.5.1.2 Canada
5.5.1.3 Mexico
5.5.2 Europa
5.5.2.1 Duitsland
5.5.2.2 Verenigd Koninkrijk
5.5.2.3 Frankrijk
5.5.2.4 Italië
5.5.2.5 Spanje
5.5.2.6 Rest van Europa
5.5.3 Azië-Pacific
5.5.3.1 China
5.5.3.2 Japan
5.5.3.3 India
5.5.3.4 Australië
5.5.3.5 Zuid-Korea
5.5.3.6 Rest van Azië-Pacific
5.5.4 Midden-Oosten en Afrika
5.5.4.1 GCC
5.5.4.2 Zuid-Afrika
5.5.4.3 Rest van Midden-Oosten en Afrika
5.5.5 Zuid-Amerika
5.5.5.1 Brazilië
5.5.5.2 Argentinië
5.5.5.3 Rest van Zuid-Amerika

6 CONCURREREND LANDSCHAP
6.1 Bedrijfsprofielen
7 MARKTKANSEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor een licentie voor één gebruiker) op – www.absolutereports.com/purchase/14244981.
Our Other Reports:
– Melatonine Market = www.newschannelnebraska.com/story/43998746/melatonine-market-2021-leading-company-analysis–share–growth–size–opportunities–trends–regional-overview–and-key-country-forecast-to-2027
– Thermoformed Skin Packaging Market = www.thecowboychannel.com/story/43392001/global-thermoformed-skin-packaging-market-analysis-including-size-share-key-drivers-growth-opportunities-and-trends-2021-ndash-2027
– Eye Drops for Contact Lens Market = www.newschannelnebraska.com/story/43793855/eye-drops-for-contact-lens-market-2021-analysis-and-prediction-by-leading-manufacturers-its-application-and-types-with-region-by-2027
– Bed Pillows Market = www.newschannelnebraska.com/story/43991865/bed-pillows-market-2021–top-key-players–sales-revenue–development-status–emerging-technologies–opportunity-assessment-and-industry-expansion-strategies-2027
– Frankincense Oil Market = www.thecowboychannel.com/story/43399315/frankincense-oil-market-2021-industry-analysis-geographical-segmentation-drivers-challenges-trends-forecasts-by-2027
– Fabric Protector Market = www.newschannelnebraska.com/story/44104995/fabric-protector-market-2021–top-key-players–sales-revenue–development-status–emerging-technologies–opportunity-assessment-and-industry-expansion-strategies-2027
– Obesity Treatment Market = www.newschannelnebraska.com/story/44140484/global-obesity-treatment-market-research-report-2021–growth-factors–types-and-application-by-regional-geography-by-2027
– Multimedia Speakers Market = www.newschannelnebraska.com/story/43258743/global-multimedia-speakers-market-2021-2026-competitive-landscape-with-industry-leading-players-industry-news
– Industrial Cooling Equipment Market = www.newschannelnebraska.com/story/43742408/industrial-cooling-equipment-market-2021-analysis-and-prediction-by-leading-manufacturers-its-application-and-types-with-region-by-2027
– Protective Clothing Market = www.marketwatch.com/press-release/protective-clothing-market-2021–2027-capacity-production-capacity-utilization-rate-ex-factory-price-revenue-cost-gross-and-gross-margin-analysis-2021-06-25