http://cryptodaily.nl

Fragatas militares-markt 2021 met marktomvang, profiel van belangrijke bedrijven, kostenanalyse, SWOT-analyse en industriële ketenanalyse tegen 2027

Marktoverzicht:
-De militaire fregatten markt zal naar verwachting groeien met een CAGR van meer dan 3,5% in de prognoseperiode.
– Ontwikkeling en aanschaf van nieuwe fregatten hebben opgedaan belang in de afgelopen jaren als gevolg van de toenemende grensgeschillen en territoriale conflicten op zee. Deze behoefte is een van de belangrijkste factor die leidt tot de groei van het fregat markt tijdens de prognoseperiode.
– De vervanging programma’s van de landen om de huidige verouderende vloot van de bestrijding van schepen met moderne detectie en wapensystemen uitgerust fregatten die anti-schip, anti-onderzeeër en air-defensiecapaciteit is het voortbewegen van de groei van de markt te vervangen <.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14244904

De belangrijkste hoofdrolspelers zijn als volgt:
– BAE Systems plc
– Fincantieri S.p.A.
– Naval Group
– Damen Schelde Naval Shipbuilding
– Lürssen
– thyssenkrupp AG
– United Shipbuilding Corporation
– Rosoboronexport
– General Dynamics Corporation
– Lockheed Martin Corporation
– Austal
– China State Shipbuilding Corporation

Informeer of deel uw eventuele vragen voordat u dit rapport aanschaft – www.absolutereports.com/enquiry/pre-order-enquiry/14244904

Principais Tendências de Mercado:

-Desenvolvimento de novas fragatas é esperado para impulsionar o crescimento do militar Fragatas Mercado

-Desenvolvimento de novas fragatas é um dos principais fatores no mercado fragatas militares. Com a concentração principal em altas capacidades de detecção letais e baixos das fragatas, desenvolvimento de fragatas está pegando ritmo ao longo dos últimos anos. Os EUA são um dos países mais importantes que está em desenvolvimento de novas fragatas. Seu novo programa de mísseis guiados fragata FFG (X) está em andamento e prevê a construção de cerca de 20 fragatas FFG (X) de próxima geração até 2030. A Marinha dos EUA selecionou cinco construtores navais: Austal EUA, Fincantieri SpA, General Dynamics, Huntington Ingalls Indústrias e Lockheed Martin e está atualmente avaliando seus projetos. Ele tem a intenção de adjudicar o contrato para a primeira fragata em 2020. Da mesma forma, o Reino Unido está atualmente avaliando BAE Systems, Babcock e Atlas Elektronik UK para o projeto, desenvolvimento e fabricação de seus fragata 31e novo tipo que se destina a entrar em serviço na década de 2020 juntamente com o mais capaz Tipo 26 fragata. Esses novos programas irão impulsionar o crescimento do mercado de fragatas militares durante o período da previsão.

-Ásia Região do Pacífico para experimentar o maior crescimento durante o período previsto

região -Ásia Pacífico está prevista para ter o maior crescimento durante o período de previsão. As tensões aumentaram entre os países da região e as tensões entre China e Índia têm levado os países a aumentar seus gastos militares da região e é um dos principais fatores impulsionando o crescimento do mercado durante o período de previsão. Os países como a Coreia do Sul, Austrália, Índia, China e Indonésia estão investindo no desenvolvimento, construção e aquisição de novas fragatas nesta região. No final de 2018, Goa Estaleiro da Índia Limited (GSL) assinaram um USD 500 milhões com Rosoboronexport da Rússia ao indigenously fabricar duas fragatas furtivos com a transferência de tecnologia. Da mesma forma, sob MAR 5000 Fase 1 do projeto da Austrália (Future Projeto Fragata), o país assinou um acordo com BAE Systems valor de US $ 26 bilhões para tomar a entrega de nove high-end fragatas de guerra anti-submarino até o final da próxima década. Além disso, a presença de empresas de construção naval como Austal, China State Shipbuilding Corporation, e Hyundai Heavy Industries (HHI) também está apoiando esse crescimento.

Zaken zoals overzicht van verkoop- en verkoopopbrengsten, productiemarktaandeel per producttype, capaciteit en productieoverzicht, import, export en consumptie worden behandeld in het gedeelte met ontwikkelingstrends van het Fragatas militares-marktrapport.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14244904

Redenen om Fragatas militares-marktrapport te kopen:
• Het rapport onderzoekt hoe de Fragatas militares-markt zich in de toekomst zal ontwikkelen.
• Verschillende visies op de Fragatas militares-markt bestuderen met behulp van de vijfkrachtenanalyse van Porter.
• Analyse van het producttype dat waarschijnlijk de markt en regio's zal beheersen die waarschijnlijk getuige zullen zijn van de snelste ontwikkeling tijdens de prognoseperiode
• Identificeer de nieuwe ontwikkelingen, Fragatas militares-marktaandelen en strategieën die worden gebruikt door de belangrijkste marktspelers.
• Competitief landschap inclusief het marktaandeel van grote spelers samen met de belangrijkste strategieën die in de afgelopen vijf jaar zijn geaccepteerd voor groei
• Volledige bedrijfsprofielen met daarin het productaanbod, belangrijke financiële informatie, actuele ontwikkelingen, SWOT-analyse en strategieën die worden gebruikt door de grote Fragatas militares-marktspelers

Gedetailleerde TOC van Fragatas militares-markt – groei, trends en voorspelling (2019 – 2024)

1. INLEIDING
1.1 Studieresultaten
1.2 Studieaannames
1.3 Omvang van het onderzoek

2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE

3 SAMENVATTING

4 MARKTDYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Aantrekkelijkheid van de industrie Porter's Five Forces-analyse

5 MARKTSEGMENTATIE
5.1 Per bedrijfsmodus
5.2 Op synthesetype
5.3 Op type
5.4 Op aanvraag
5.5 Aardrijkskunde
5.5.1 Noord-Amerika
5.5.1.1 Verenigde Staten
5.5.1.2 Canada
5.5.1.3 Mexico
5.5.2 Europa
5.5.2.1 Duitsland
5.5.2.2 Verenigd Koninkrijk
5.5.2.3 Frankrijk
5.5.2.4 Italië
5.5.2.5 Spanje
5.5.2.6 Rest van Europa
5.5.3 Azië-Pacific
5.5.3.1 China
5.5.3.2 Japan
5.5.3.3 India
5.5.3.4 Australië
5.5.3.5 Zuid-Korea
5.5.3.6 Rest van Azië-Pacific
5.5.4 Midden-Oosten en Afrika
5.5.4.1 GCC
5.5.4.2 Zuid-Afrika
5.5.4.3 Rest van Midden-Oosten en Afrika
5.5.5 Zuid-Amerika
5.5.5.1 Brazilië
5.5.5.2 Argentinië
5.5.5.3 Rest van Zuid-Amerika

6 CONCURREREND LANDSCHAP
6.1 Bedrijfsprofielen
7 MARKTKANSEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor een licentie voor één gebruiker) op – www.absolutereports.com/purchase/14244904.
Our Other Reports:
– Ion Indicators Market = www.marketwatch.com/press-release/ion-indicators-market-2021-size-key-players-industry-overview-supply-chain-and-analysis-to-2027-2021-06-25
– Oilfield Polyacrylamide Market = www.newschannelnebraska.com/story/43133729/oilfield-polyacrylamide-market-overview-manufacturing-cost-structure-analysis-growth-opportunities-and-restraint-to-2026
– Impact of Covid 19 on Radar Altimeters Market = www.newschannelnebraska.com/story/43998985/impact-of-covid-19-on-radar-altimeters-market-size–share–growth–trends–business-prospects-and-future-investments-to-2027
– m-Dichlorobenzene Market = www.thecowboychannel.com/story/43429888/m-dichlorobenzene-market-2021-growth-analysis-share-demand-by-regions-types-and-analysis-of-key-players-research-forecasts-to-2027
– Tributyl O-acetylcitrate (CAS 77-90-7) Market = www.newschannelnebraska.com/story/44080186/tributyl-o-acetylcitrate–cas-77-90-7–market-2021–opportunities–size–trends–growth-status–competitive-landscape-by-forecast-to-2027
– Organ Transplant Immunosuppressant Market = www.newschannelnebraska.com/story/43997779/organ-transplant-immunosuppressant-market-2021-industry-size–market-share–demand–dynamics–business-growth-and-forecasts-to-2027
– AC Transfer Switches Market = www.newschannelnebraska.com/story/43851876/ac-transfer-switches-market-2021-overview–new-business-opportunities-in-grooming-regions-forecast-to-2027
– On-line Ca++ Analyzer Market = www.newschannelnebraska.com/story/43742442/global-on-line-ca++-analyzer-market-2021-regional-industry-segmentation-analysis-by-production-consumption-revenue-and-growth-rate-by-2027
– Multi-Factor Authentication (MFA) Market = www.newschannelnebraska.com/story/43127280/global-multi-factor-authentication-mfa-market-2021-market-growth-trends-revenue-share-and-demands-research-report
– Algometer Market = www.newschannelnebraska.com/story/43761645/global-algometer-market-2021-overview-manufacturing-cost-structure-analysis-growth-opportunities-and-forecast-2027