http://cryptodaily.nl

Armas inteligentes-marktonderzoeksrapport 2021 bevat toekomstige trends, gegevens uit het verleden, huidige gegevens en diepgaande analyses tot 2027

Marktoverzicht:
-De slimme wapens markt is naar verwachting een CAGR van meer dan 4% registreren tijdens de prognoseperiode.
– Wijziging van de aard van oorlogvoering en de vraag naar hoge precisie wapens en munitie zijn twee belangrijke factoren die de slimme wapens markt tijdens de prognoseperiode.
– De verhoging van de militaire uitgaven van de opkomende landen helpt de landen om te investeren in de ontwikkeling van nieuwe en geavanceerde slimme wapens en modernisering van hun apparatuur. Dit wordt ook het voortbewegen van de groei van de slimme wapens markt. <

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14244535

De belangrijkste hoofdrolspelers zijn als volgt:
– General Dynamics Corporation
– Israel Aerospace Industries Ltd
– Lockheed Martin Corporation
– Northrop Grumman Corporation
– Rafael Advanced Defense Systems Ltd
– Rheinmetall AG
– The Boeing Company
– MBDA
– L3 Technologies Inc.
– BAE Systems PLC
– Raytheon Company
– Safran

Informeer of deel uw eventuele vragen voordat u dit rapport aanschaft – www.absolutereports.com/enquiry/pre-order-enquiry/14244535

Principais Tendências de Mercado:

-O segmento munições e outros produtos é esperado para experimentar o maior crescimento durante o período previsto

-O segmento de munições e outros produtos do mercado estudado deverá registrar o maior CAGR durante o período de previsão. Esta é majorly devido ao desenvolvimento de kits avançados de integração precisão eletro-ópticos, e sensor de armas fundidas. Rafael revelou FireFly, munição vadiagem em miniatura que pode ser usado por soldados desmontados e EPIK (Electro-óptica Kit Integração Precision) para fornecer orientação de precisão para sistemas de lançamento múltiplo de foguetes superfície-superfície, em Junho de 2018. Da mesma forma, Ministério da Defesa alemão premiado Gesellschaft für Intelligente Wirksysteme mbH (GIWS) contrato inicial para reiniciar a produção em série das munições inteligentes 155 (Sensor-fuzed Munition de Artilharia 155 mm) que anteriormente foi interrompido em 2006. o contrato de fase 1 foi concedido em dezembro de 2017 e a produção em série da munição está prevista a partir de 2024.

-A América do Norte Região é esperado para experimentar o maior crescimento durante o período previsto

-A região da América do Norte tem atualmente a maior quota de mercado e está prevista para ter o maior crescimento durante o período de previsão. Esta é majorly devido ao orçamento aumentando a defesa e apoio do governo, bem como o desenvolvimento contínuo e aquisição de equipamentos guerra moderna, inclui armas inteligentes, têxteis inteligentes e armamento avançado. O Exército dos EUA colocou um bônus ordem, uma concha anti-tanque de procura de calor 155 milímetros, de BAE Systems Bofors e Sistemas Nexter. Da mesma forma, a Marinha dos EUA assinou um contrato no valor de cerca de USD 600 milhões para fornecer avançado sistema de arma de precisão Kill (APKWS) foguetes guiados a laser. Este contrato foi fornecido em outubro de 2016 para atender às necessidades da Força Aérea dos EUA, Exército dos EUA, Marinha Americana, US Marine Corps, e às nações aliadas.

Zaken zoals overzicht van verkoop- en verkoopopbrengsten, productiemarktaandeel per producttype, capaciteit en productieoverzicht, import, export en consumptie worden behandeld in het gedeelte met ontwikkelingstrends van het Armas inteligentes-marktrapport.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14244535

Redenen om Armas inteligentes-marktrapport te kopen:
• Het rapport onderzoekt hoe de Armas inteligentes-markt zich in de toekomst zal ontwikkelen.
• Verschillende visies op de Armas inteligentes-markt bestuderen met behulp van de vijfkrachtenanalyse van Porter.
• Analyse van het producttype dat waarschijnlijk de markt en regio's zal beheersen die waarschijnlijk getuige zullen zijn van de snelste ontwikkeling tijdens de prognoseperiode
• Identificeer de nieuwe ontwikkelingen, Armas inteligentes-marktaandelen en strategieën die worden gebruikt door de belangrijkste marktspelers.
• Competitief landschap inclusief het marktaandeel van grote spelers samen met de belangrijkste strategieën die in de afgelopen vijf jaar zijn geaccepteerd voor groei
• Volledige bedrijfsprofielen met daarin het productaanbod, belangrijke financiële informatie, actuele ontwikkelingen, SWOT-analyse en strategieën die worden gebruikt door de grote Armas inteligentes-marktspelers

Gedetailleerde TOC van Armas inteligentes-markt – groei, trends en voorspelling (2019 – 2024)

1. INLEIDING
1.1 Studieresultaten
1.2 Studieaannames
1.3 Omvang van het onderzoek

2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE

3 SAMENVATTING

4 MARKTDYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Aantrekkelijkheid van de industrie Porter's Five Forces-analyse

5 MARKTSEGMENTATIE
5.1 Per bedrijfsmodus
5.2 Op synthesetype
5.3 Op type
5.4 Op aanvraag
5.5 Aardrijkskunde
5.5.1 Noord-Amerika
5.5.1.1 Verenigde Staten
5.5.1.2 Canada
5.5.1.3 Mexico
5.5.2 Europa
5.5.2.1 Duitsland
5.5.2.2 Verenigd Koninkrijk
5.5.2.3 Frankrijk
5.5.2.4 Italië
5.5.2.5 Spanje
5.5.2.6 Rest van Europa
5.5.3 Azië-Pacific
5.5.3.1 China
5.5.3.2 Japan
5.5.3.3 India
5.5.3.4 Australië
5.5.3.5 Zuid-Korea
5.5.3.6 Rest van Azië-Pacific
5.5.4 Midden-Oosten en Afrika
5.5.4.1 GCC
5.5.4.2 Zuid-Afrika
5.5.4.3 Rest van Midden-Oosten en Afrika
5.5.5 Zuid-Amerika
5.5.5.1 Brazilië
5.5.5.2 Argentinië
5.5.5.3 Rest van Zuid-Amerika

6 CONCURREREND LANDSCHAP
6.1 Bedrijfsprofielen
7 MARKTKANSEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor een licentie voor één gebruiker) op – www.absolutereports.com/purchase/14244535.
Our Other Reports:
– Shadow Mask Market = www.newschannelnebraska.com/story/43992158/global-shadow-mask-market-2021growth-development-strategy-pre-and-post-covid-19–by-corporate-strategy-analysis–landscape–type–application–and-leading-20-countries
– Key Trends of Reading Pen Market = www.newschannelnebraska.com/story/43935518/key-trends-of-reading-pen-market-2021|market-share-by-business-opportunities-market-dynamics-growth-size-and-estimate-to-2026
– Backer Board for Tile Installations Market = www.newschannelnebraska.com/story/43618259/global-backer-board-for-tile-installations-market-analysis-and-forecast-to-2027-by-recent-trends-developments-in-manufacturing-technology-and-regional-growth-overview
– Fiber Optic Sensors Market = www.thecowboychannel.com/story/43487619/global-fiber-optic-sensors-market-2021-analysis-by-current-industry-status-amp-growth-opportunities-top-key-players-target-audience-and-forecast-to
– 3D Printing Ceramics Market = www.newschannelnebraska.com/story/43924806/3d-printing-ceramics-market-with-an-analysis-of-the-competitive-landscape-2021-2027-including-growth-factors-applications-regional-analysis-and-forecasts-2027
– Cable Assembly USB Market = www.newschannelnebraska.com/story/43793807/global-cable-assembly-usb-market-2027-analysis-by-product-types–applications-industry-top-players-regions-and-market-overview
– Hydraulic Insertion Machines Market = www.newschannelnebraska.com/story/43999444/hydraulic-insertion-machines-market-breakdown-with-impact-of-covid-19–growth-by-top-company–region–application–driver–trends-and-forecasts-by-2027
– Glyceryl Stearate SE Market = www.newschannelnebraska.com/story/43673837/global-glyceryl-stearate-se-market-analysis-and-forecast-to-2027-by-recent-trends-developments-in-manufacturing-technology-and-regional-growth-overview
– Integrated Sterilizer & Shredder Market = www.newschannelnebraska.com/story/43645514/global-integrated-sterilizer–shredder-market-2021-outlook-to-2027-top-companies-in-market-trends–growth-factors-and-details-for-business-development
– Automotive Camera Module Market = www.newschannelnebraska.com/story/43735982/automotive-camera-module-market-2021-leading-countries-growth-drivers-risks-market-size-opportunities-top-manufacturers-analysis-and-forecast