http://cryptodaily.nl

Li-Fi (Light Fidelity)-markt is wereldwijd | Analyse van wereldwijde prognoses en hoge opkomende vraag in topbedrijfsprofielen

Het Li-Fi (Light Fidelity)-marktrapport omvat het gebruik van de nieuwste technieken voor het onderzoeken, analyseren en verzamelen van gegevens en kennis. Registratie en analyse van kennis over de problemen in verband met de marketing van producten en diensten van de bedrijven met een prachtig marketingonderzoeksrapport. Het rapport biedt intelligente oplossingen voor complexe zakelijke uitdagingen en zorgt voor een eenvoudig besluitvormingsproces. Een onderzoeksrapport is een onderzoek naar het huidige marktscenario en toekomstige schattingen dat verschillende marktdynamieken omvat.

De wereldwijde Li-Fi (Light Fidelity)-markt zal naar schatting een CAGR van XX% in termen van waarde registreren tijdens de prognoseperiode 2021 tot 2024

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport op – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/18093983
De belangrijkste spelers die worden behandeld in het Li-Fi (Light Fidelity)-marktrapport:

– Panasonic Corporation
– Koninklijke Philips NV
– Renesas Electronics Corporation
– Siemens AG
– Velmenni
– Zero1 Pte Ltd
– PureLiFi
– Oledcomm
– LightBee Corp.
– IDRO Co. Ltd

Omvang van de Li-Fi (Light Fidelity)-markt:

Li-Fi is een draadloze communicatietechnologie die de infrarode en zichtbare lichtspectrum voor snelle datacommunicatie gebruikt. Li-Fi wordt het concept van zichtbaar licht communicatie (VLC) om veilige, bi-directionele, hoge snelheid, en een volledig netwerk draadloze communicatie te bereiken. Li-Fi ondersteunt de mobiliteit van de gebruikers en de toegang voor meerdere gebruikers.

Overzicht

– De Li-fi markt zal naar verwachting een CAGR van meer dan 70,54% registreren tijdens de prognoseperiode periode 2019 – 2024. Li-Fi is een ontwrichtende technologie die is klaar om een ??groot aantal industrieën beïnvloeden. De technologie kan het potentieel van het internet van de dingen te ontgrendelen, rijden Industrie 4.0-toepassingen en leiden tot de opkomst van light-as-a-service (Laas) in de verlichtingsindustrie. De CAGR van draadloos verkeer is 60% gedurende de laatste 10 jaar. Deze groei wordt verwacht te houden voor de komende 10 tot 15 jaar, die in het huidige scenario is een redelijke aanname te wijten aan de komst van internet-of-Things en type machine communicatie (MTC). Deze komt overeen met een vraag van 12.000 keer de huidige bandbreedte, uitgaande van dezelfde efficiëntie van het spectrum.
– De regeringen zich inspannen in de ICT-sector, als gevolg van de toenemende behoefte aan energie management. Als gevolg van initiatieven van de regering in de ICT-sector, zoals de implementatie van smart city transformaties, worden de spelers gedwongen om te investeren en te innoveren in Li-Fi. Bijvoorbeeld, ICT is in het hart van de zevenjarige Dubai Plan 2021, dat voortbouwt op investeringen in geavanceerde technologie door de leiding van de emiraat, in combinatie met een aantal private sector technologiebedrijven.
– Bovendien heeft de Europese Commissie erkent de faciliterende rol die de ICT-sector de prognoseperiode kan spelen voorbij. Bijvoorbeeld, waardoor gebouwen energiezuiniger of verbetering van de werking van het elektriciteitsnet en het beheer van water. Het concept van slimme stad omvat het optimaliseren van de efficiëntie van de activiteiten in steden en diensten en connect burgers.
– De beperkingen van het zichtbare licht te leveren Li-Fi met een veiligheidsvoordeel via Wi-Fi. Echter, deze beperkingen te creëren ook nadelen. Fysieke barrières, zoals muren en deuren beperken het operationele kader van een Li-Fi-enabled LED-lamp. Aldus worden verzonden door een Li-Fi productgegevens blijft opgesloten binnen een korte afstand omdat licht niet ondoorzichtige voorwerpen kunnen binnendringen en een korter bereik. In inrichtingen, zoals een huis of een gebouw, moet ingeschakeld LED-lampen strategisch geplaatst in de kamers, zalen en andere afdelingen om de reikwijdte van de Li-Fi-netwerk uit te breiden. Een enkele Wi-Fi-router heeft breder en langer bereik dan een Li-Fi-router. Deze beperkingen van Li-Fi ook niet maken het ideaal voor gebruik in openbare Wi-Fi-netwerken.
– Bovendien kan niet worden gebruikt buitenomgeving als RF signaal. Dit is vanwege een storing veroorzaakt door zonlicht en andere bronnen optische buurt aanwezig. Bovendien kan worden onderschept door ongewenste personen bij gebruik buitenshuis. Bovendien, Li-Fi is nog steeds in de opkomende fase en zeer weinigen hebben de commercialisering stadium.

Om te begrijpen hoe de impact van Covid-19 wordt afgedekt tijdens dit rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-covid19/18093983
Hoogtepunten van het Li-Fi (Light Fidelity)-marktrapport:
1. Een diepgaand overzicht van de moedermarkt
2. Veranderende marktdynamiek binnen de industrie
3. Diepgaande marktsegmentatie
4. Huidige en verwachte marktomvang in termen van volume en waarde
5. Recente trends en ontwikkelingen in de sector
6. Competitief landschap
7. Strategieën van de belangrijkste spelers en aangeboden producten
8. Potentiële en nichesegmenten, landen met veelbelovende groei
9. Een neutraal perspectief op marktprestaties
10. Moet informatie hebben voor marktspelers om hun marktvoetafdruk te vergroten.

Informeer of deel uw eventuele vragen voordat u dit rapport aanschaft – www.absolutereports.com/enquiry/pre-order-enquiry/18093983

Reden om dit Li-Fi (Light Fidelity)-marktrapport te ontvangen:
1) Wereldwijde Li-Fi (Light Fidelity)-markttrend, schattingen van de marktomvang, brancheomvang en divisie.
2) Concurrentieanalyse is gespecificeerd voor eminente Li-Fi (Light Fidelity)-spelers, prijsstructuren en productiewaarde.
3) Richt zich op de belangrijkste Li-Fi (Light Fidelity)-fabrikanten om de plannen voor capaciteit, waarde en marktontwikkeling in de toekomst te herzien.
4) Wereldwijde Li-Fi (Light Fidelity)-marktfactoren, kansen, in economie dankzij hoge opkomende eisen
5) De huidige status van de wereldwijde Li-Fi (Light Fidelity)-markt, de huidige markt en de regionale niveaus.
6) Onderzoek naar de kansen binnen de markt voor belanghebbenden door de snelgroeiende vraag te identificeren.

Koop dit rapport (prijs $4250 (Four Thousand Two Hundred Fifty USD) USD voor licentie voor één gebruiker) – www.absolutereports.com/checkout/18093983

Enkele punten van de TOC van de Li-Fi (Light Fidelity)-markt:
1. INLEIDING
1.1 Studieresultaten
1.2 Studieaannames
1.3 Omvang van het onderzoek
2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE
3 SAMENVATTING
4 MARKTDYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Porter’s vijfkrachtenanalyse
5 MARKTSEGMENTATIE
6 CONCURREREND LANDSCHAP
7 MARKTKANSEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Klik hier voor gedetailleerde inhoudsopgave: www.absolutereports.com/TOC/18093983,TOC