http://cryptodaily.nl

Spuitbussen-markt geschatte voorspellingsanalyse door ontwikkelingstrends, huidige groeifactoren 2020 tot 2023

Het Spuitbussen-marktrapport is een professionele en gedetailleerde analyse van de belangrijkste spelers, belangrijke samenwerkingen, fusies en overnames, samen met aankomende en trending innovatie. De Spuitbussen-marktstudie omvat technologische ontwikkelingen, toekomstplannen, levering, verkoopopbrengsten, productie, afmetingen, overzicht, fabrikanten, groeisnelheid, prijs, deals en omzet voor de gedetailleerde analyse voor het prognosejaar.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.industryresearch.co/enquiry/request-sample/13100832

Deze studie behandelt de volgende belangrijke spelers:
Ball Corporation, Crown Holdings. Inc., China Aluminum Cans Holdings Limited, Impress Group B.V., Nampak, AeroCans, CCL Containers, CosmeticPack, Exal Corporation, Arminak & Associates, LLC

Markt Dynamics: –
  
 > Drivers
  – Het verhogen van groei van de vraag in de cosmetische industrie
  
 > Terughoudendheid
  – Aanwezigheid van vervangingsproducten

Voor meer informatie of vragen of aanpassingen voordat u koopt, gaat u naar – www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/13100832

Belangrijke ontwikkelingen in de markt:
 > Februari 2018 – Ball Corporation heeft ingediend voor een één-lijn drank kan, eind fabriek in Asunción en Paraguay, en voeg vermogen om zijn Buenos Aires en Argentinië faciliteiten te bouwen aangekondigd. Deze investeringen zullen het bedrijf toelaten om de groeiende drankblikje markt in Paraguay, Bolivia en Argentinië, en tegemoet te komen helpen om de verschillende eisen van de klant voor meerdere blikafmetingen. De Asunción fabriek zal naar verwachting beginnen met de productie in het vierde kwartaal van 2019, en de capaciteit is gecontracteerd op basis van lange termijn afspraken.
 > December 2016 – Ball Corporation heeft een overeenkomst gesloten om zijn specialiteit,-tin de productie faciliteit, in Baltimore, Maryland, te verkopen aan de VS gevestigde Independent Can Company voor ongeveer USD 25 miljoen aangekondigd.
 > Oktober 2016 – Crown Inc. breidt zijn portfolio van drank kan maten, met de toevoeging van een 250ml slank stijl formaat. Verkrijgbaar in Amerika voor de eerste keer, de 250 ml verpakking maakte zijn markt debuut in Brazilië, in samenwerking met Heineken. De blikken worden geproduceerd bij Crown Ponta Grossa plant, die in de nabijheid van Heineken vullen faciliteit, en bereikte winkelschappen in september 2016. Crown produceert al de 250ml slank stijl formaat voor Heineken in Europa en Azië.
 > Juni 2016 – Ball Corporation heeft de overname van Rexam PLC voor ongeveer USD 6,1 miljard van zowel contanten en aandelen, plus de aanname van circa USD 2,4 miljard van de netto schuld gesloten, waardoor het Bal van de grootste fabrikant van drankblikjes in de wereld.

Belangrijkste redenen om te kopen:
• Om inzichtelijke analyses van de markt te verkrijgen en een uitgebreid begrip te hebben van de wereldmarkt en zijn commerciële landschap.
• Beoordeel de productieprocessen, belangrijke problemen en oplossingen om het ontwikkelingsrisico te verkleinen.
• De meest invloedrijke aandrijvende en remmende krachten op de Spuitbussen-markt en de impact ervan op de wereldmarkt begrijpen.
• Leer meer over de marktstrategieën die worden toegepast door toonaangevende respectievelijke organisaties.
• De vooruitzichten en vooruitzichten voor de markt begrijpen.

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor licentie voor één gebruiker) – www.industryresearch.co/purchase/13100832

Enkele punten van Spuitbussen-markt TOC:
1. INLEIDING
1.1 Onderzoeksresultaten
1.2 Onderzoeksveronderstellingen
1.3 Reikwijdte van het onderzoek
2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE
3 SAMENVATTING
4 MARKT DYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Porter’s Five Force-analyse
5 MARKTSEGMENTATIE
6 COMPETITIEF LANDSCHAP
7 MARKTMOGELIJKHEDEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Klik hier voor een gedetailleerde inhoudsopgave: www.industryresearch.co/TOC/13100832,TOC