http://cryptodaily.nl

Smart Homes-marktrapport toont snelle groei-analyse, belangrijkste grote uitdagingen, drijfveren, kansenanalyse tot 2023

Het Smart Homes-marktrapport is een professionele en gedetailleerde analyse van de belangrijkste spelers, belangrijke samenwerkingen, fusies en overnames, samen met aankomende en trending innovatie. De Smart Homes-marktstudie omvat technologische ontwikkelingen, toekomstplannen, levering, verkoopopbrengsten, productie, afmetingen, overzicht, fabrikanten, groeisnelheid, prijs, deals en omzet voor de gedetailleerde analyse voor het prognosejaar.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.industryresearch.co/enquiry/request-sample/13100655

Deze studie behandelt de volgende belangrijke spelers:
ABB Ltd., Emerson Electric Corporation, Honeywell International Inc., Schneider Electric, Siemens AG, Cisco Systems Inc., Ingersoll Rand Plc., General Electric, IBM Corporation,Legrand SA.

Markt Dynamics: –
  
 > Drivers
  – Groeiende aandacht voor duurzaamheid
  – Overheid regelgeving en beleid
  – De groeiende bewustwording bij de consument
  
 > Terughoudendheid
  – Veiligheid en bezorgdheid over de veiligheid
  – compatibiliteitsproblemen
  
 > Value Chain Analysis

Voor meer informatie of vragen of aanpassingen voordat u koopt, gaat u naar – www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/13100655

Belangrijke ontwikkelingen in de markt:
 > Januari 2018- GrDF Company, lanceerde ‘s werelds grootste uitrol van slimme gasmeters, aangedreven door Oracle-technologie. GrDF, die 90% van de Franse gasmarkt bedient, had Oracle Utilities Meter Data Management gekozen om hulp te leveren smart metering diensten aan 11 miljoen klanten in het kader van zijn slimme gasmeters programma. GrDF begonnen met de full-scale vervanging van zijn 11 miljoen mechanische meters met de nieuwe smart devices, met als doel binnen vijf jaar vervangen alle huidige gasmeters. Deze grootschalige industriële programma zullen profiteren klanten en steden door het stimuleren van hun energie-efficiëntie.
 > Januari 2018 – Bell, Canada’s grootste communicatiebedrijf de beschikbaarheid aangekondigd van haar nieuwe hele huis, Wi-Fi service. partnerschap van het bedrijf met Plume, de pionier van Adaptive WiFiTM, is gericht op het maken van Bell Canada de eerste Internet Service Provider om een ??adaptieve, het hele huis Wi-Fi-pakket om klanten te bieden als een maandelijks abonnement.
 > Januari 2018 – Mitsubishi kondigde de ontwikkeling van een autonoom platform dat een netwerk slimme apparaten in staat stelt om hun sensoren en functionaliteiten om samen te werken in het nieuwe huis diensten zonder de noodzaak voor cloud computing of internetverbinding. Het platform gericht op een breed scala van coöperatieve slimme apparaten en aanverwante diensten voor het verhogen van comfortabele en handige woningen te vergemakkelijken.

Belangrijkste redenen om te kopen:
• Om inzichtelijke analyses van de markt te verkrijgen en een uitgebreid begrip te hebben van de wereldmarkt en zijn commerciële landschap.
• Beoordeel de productieprocessen, belangrijke problemen en oplossingen om het ontwikkelingsrisico te verkleinen.
• De meest invloedrijke aandrijvende en remmende krachten op de Smart Homes-markt en de impact ervan op de wereldmarkt begrijpen.
• Leer meer over de marktstrategieën die worden toegepast door toonaangevende respectievelijke organisaties.
• De vooruitzichten en vooruitzichten voor de markt begrijpen.

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor licentie voor één gebruiker) – www.industryresearch.co/purchase/13100655

Enkele punten van Smart Homes-markt TOC:
1. INLEIDING
1.1 Onderzoeksresultaten
1.2 Onderzoeksveronderstellingen
1.3 Reikwijdte van het onderzoek
2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE
3 SAMENVATTING
4 MARKT DYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Porter’s Five Force-analyse
5 MARKTSEGMENTATIE
6 COMPETITIEF LANDSCHAP
7 MARKTMOGELIJKHEDEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Klik hier voor een gedetailleerde inhoudsopgave: www.industryresearch.co/TOC/13100655,TOC