http://cryptodaily.nl

Olie en Gas Asset Integrity Management Services-marktrapport toont snelle groei-analyse, belangrijkste grote uitdagingen, drijfveren, kansenanalyse tot 2023

Het Olie en Gas Asset Integrity Management Services-marktrapport is een professionele en gedetailleerde analyse van de belangrijkste spelers, belangrijke samenwerkingen, fusies en overnames, samen met aankomende en trending innovatie. De Olie en Gas Asset Integrity Management Services-marktstudie omvat technologische ontwikkelingen, toekomstplannen, levering, verkoopopbrengsten, productie, afmetingen, overzicht, fabrikanten, groeisnelheid, prijs, deals en omzet voor de gedetailleerde analyse voor het prognosejaar.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.industryresearch.co/enquiry/request-sample/13100732

Deze studie behandelt de volgende belangrijke spelers:
Aker Solutions ASA,Bureau Veritas S A,Genesis Oil & Gas Consultants Limited,Intertek Group PLC,Oceaneering International INC,Fluor Corporation,TechnipFMC,Applus RTD Group,ABS Consulting INC,EM&I LTD,Meridium INC,WorleyParson Limited

Markt Dynamics: –
  
 > Drivers
  
 > Constraints
  
 > Opportunities

Voor meer informatie of vragen of aanpassingen voordat u koopt, gaat u naar – www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/13100732

Belangrijke ontwikkelingen in de markt:
 > Januari 2018: US ministerie van Binnenlandse Zaken heeft aangekondigd dat het zal toestaan ??boren in bijna alle Amerikaanse wateren. Dit is de single-grootste uitbreiding van offshore olie & gas leasing door de federale overheid in de geschiedenis van de Verenigde Staten.
 > December 2017: Bureau Veritas en Avitas Systems, een GE Venture, een strategische alliantie om een ??analytics-gebaseerde inspectie te ontwikkelen. Avitas Systems zal naar verwachting automatiseringstechniek dergelijke sensoren, drones, en robotica bieden evenals-learning gebaseerde data-analyse diensten.

Belangrijkste redenen om te kopen:
• Om inzichtelijke analyses van de markt te verkrijgen en een uitgebreid begrip te hebben van de wereldmarkt en zijn commerciële landschap.
• Beoordeel de productieprocessen, belangrijke problemen en oplossingen om het ontwikkelingsrisico te verkleinen.
• De meest invloedrijke aandrijvende en remmende krachten op de Olie en Gas Asset Integrity Management Services-markt en de impact ervan op de wereldmarkt begrijpen.
• Leer meer over de marktstrategieën die worden toegepast door toonaangevende respectievelijke organisaties.
• De vooruitzichten en vooruitzichten voor de markt begrijpen.

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor licentie voor één gebruiker) – www.industryresearch.co/purchase/13100732

Enkele punten van Olie en Gas Asset Integrity Management Services-markt TOC:
1. INLEIDING
1.1 Onderzoeksresultaten
1.2 Onderzoeksveronderstellingen
1.3 Reikwijdte van het onderzoek
2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE
3 SAMENVATTING
4 MARKT DYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Porter’s Five Force-analyse
5 MARKTSEGMENTATIE
6 COMPETITIEF LANDSCHAP
7 MARKTMOGELIJKHEDEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Klik hier voor een gedetailleerde inhoudsopgave: www.industryresearch.co/TOC/13100732,TOC