http://cryptodaily.nl

Managed Mobility Services-marktrapport toont snelle groei-analyse, belangrijkste grote uitdagingen, drijfveren, kansenanalyse tot 2023

Het Managed Mobility Services-marktrapport is een professionele en gedetailleerde analyse van de belangrijkste spelers, belangrijke samenwerkingen, fusies en overnames, samen met aankomende en trending innovatie. De Managed Mobility Services-marktstudie omvat technologische ontwikkelingen, toekomstplannen, levering, verkoopopbrengsten, productie, afmetingen, overzicht, fabrikanten, groeisnelheid, prijs, deals en omzet voor de gedetailleerde analyse voor het prognosejaar.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.industryresearch.co/enquiry/request-sample/13100785

Deze studie behandelt de volgende belangrijke spelers:
AT&T, Inc., Fujitsu Ltd., IBM Corporation, Wipro Ltd., Orange S.A., Telefónica S.A., Deutsche Telekom AG, Hewlett-Packard, Vodafone Group PLC, Accenture PLC,
Tech Mahindra

Markt Dynamics: –
  
 > Drivers
  
 > Terughoudendheid

Voor meer informatie of vragen of aanpassingen voordat u koopt, gaat u naar – www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/13100785

Belangrijke ontwikkelingen in de markt:
 > Januari 2018 – Accenture en Faurecia, een Franse auto-leverancier, ondertekende samenwerkingsovereenkomst voor vijf jaar, voor innovatieve mobiliteitsdiensten. De bedrijven zullen ontwikkelen van producten en diensten voor de aangesloten autonome voertuigen.
 > Oktober 2017 – AT & T een partnerschap aangegaan uitwisseling geïntroduceerd mobiliteit instrumenten, die gemakkelijk te beheren zijn en eenvoudig, zodanig dat het solution providers zal helpen om meer waarde aan hun klanten aan te bieden.
 > September 2017 – HP Inc. introduceerde nieuwe beveiliging, beheer, software ontwikkeling vermogen, en de mobiliteit beschikt om zijn A3-printer familie.
 > Februari 2017 – IBM verworven Agile 3 Solutions, een software bedrijf dat opgericht beveiliging analytics dashboard, waardoor C-suite executives met beperkte technische kennis, op beveiligingswaarschuwingen begrijpen.

Belangrijkste redenen om te kopen:
• Om inzichtelijke analyses van de markt te verkrijgen en een uitgebreid begrip te hebben van de wereldmarkt en zijn commerciële landschap.
• Beoordeel de productieprocessen, belangrijke problemen en oplossingen om het ontwikkelingsrisico te verkleinen.
• De meest invloedrijke aandrijvende en remmende krachten op de Managed Mobility Services-markt en de impact ervan op de wereldmarkt begrijpen.
• Leer meer over de marktstrategieën die worden toegepast door toonaangevende respectievelijke organisaties.
• De vooruitzichten en vooruitzichten voor de markt begrijpen.

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor licentie voor één gebruiker) – www.industryresearch.co/purchase/13100785

Enkele punten van Managed Mobility Services-markt TOC:
1. INLEIDING
1.1 Onderzoeksresultaten
1.2 Onderzoeksveronderstellingen
1.3 Reikwijdte van het onderzoek
2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE
3 SAMENVATTING
4 MARKT DYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Porter’s Five Force-analyse
5 MARKTSEGMENTATIE
6 COMPETITIEF LANDSCHAP
7 MARKTMOGELIJKHEDEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Klik hier voor een gedetailleerde inhoudsopgave: www.industryresearch.co/TOC/13100785,TOC