http://cryptodaily.nl

Industrial Control Systems-marktregio’s en analyse per land op basis van productiecapaciteit, belangrijke spelers, opkomende technologie tot 2023

Het Industrial Control Systems-marktrapport is een professionele en gedetailleerde analyse van de belangrijkste spelers, belangrijke samenwerkingen, fusies en overnames, samen met aankomende en trending innovatie. De Industrial Control Systems-marktstudie omvat technologische ontwikkelingen, toekomstplannen, levering, verkoopopbrengsten, productie, afmetingen, overzicht, fabrikanten, groeisnelheid, prijs, deals en omzet voor de gedetailleerde analyse voor het prognosejaar.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.industryresearch.co/enquiry/request-sample/13100818

Deze studie behandelt de volgende belangrijke spelers:
IBM Corporation, Siemens AG, ABB Group, Honeywell International Inc., Tofino Security, Kasa Companies Inc., OMRON Corporation, Emerson Electric, Yokogawa Electric Corporation, Schneider Electric

Markt Dynamics: –
  
 > Drivers
  – Biedt Beveiliging om de infrastructuur tegen aanvallen
  – zeer efficiënt en Precise
  
 > Factoren Challenging the Markt
  – vereist een sterk technische kennis om een ??ontwerp
  – Het ontbreken van mogelijkheden voor nieuwe systemen
  
 > Opportunities
  – Gebruik in Smart Grids
  – Het gebruik van Cloud Computing

Voor meer informatie of vragen of aanpassingen voordat u koopt, gaat u naar – www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/13100818

Belangrijke ontwikkelingen in de markt:
 > December 2017 – Leidos samen met SecurityMatters voor passieve monitoring van cyber bedreigingen voor de industriële besturingssystemen netwerken. Hiermee wordt de klant Leidos’ zal naar verwachting verbeterde cyberbeveiliging voor industriële en kritieke infrastructuur netwerken te krijgen door de integratie van de SecurityMatters SilentDefense oplossing voor continue detectie van bedreigingen en reactie.
 > Maart 2017 – Bechtel opgericht cyberbeveiliging lab voor industriële controlesystemen. Dit was een reactie op de toenemende cyber bedreigingen voor industriële controles en supervisory control en data-acquisitie systemen. Dit verplaatst was gericht op het beschermen van apparatuur en software die complexe overheid faciliteiten, elektriciteitscentrales, chemische fabrieken en andere grootschalige kritieke infrastructuur te controleren.
 > September 2017 – Siemens en PAS samengewerkt om process control system cybersecurity gebruikt in de olie & gas, hulpprogramma’s en andere sectoren te bieden. De combinatie zal naar verwachting tot de expertise van beide bedrijven te bieden, tot diep analytics nodig om beleggingen voor eigen rekening te identificeren en de inventaris, en zichtbaarheid op te sporen en te reageren effectief te kunnen leveren aan aanvallen over de operationele omgeving. Utilities en sectoren olie & gas worden steeds digitaal naar inkomsten en efficiëntie te verhogen, en hiermee wordt de mate van controle systemen industriële deze bedrijven vereisen naar verwachting toenemen.

Belangrijkste redenen om te kopen:
• Om inzichtelijke analyses van de markt te verkrijgen en een uitgebreid begrip te hebben van de wereldmarkt en zijn commerciële landschap.
• Beoordeel de productieprocessen, belangrijke problemen en oplossingen om het ontwikkelingsrisico te verkleinen.
• De meest invloedrijke aandrijvende en remmende krachten op de Industrial Control Systems-markt en de impact ervan op de wereldmarkt begrijpen.
• Leer meer over de marktstrategieën die worden toegepast door toonaangevende respectievelijke organisaties.
• De vooruitzichten en vooruitzichten voor de markt begrijpen.

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor licentie voor één gebruiker) – www.industryresearch.co/purchase/13100818

Enkele punten van Industrial Control Systems-markt TOC:
1. INLEIDING
1.1 Onderzoeksresultaten
1.2 Onderzoeksveronderstellingen
1.3 Reikwijdte van het onderzoek
2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE
3 SAMENVATTING
4 MARKT DYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Porter’s Five Force-analyse
5 MARKTSEGMENTATIE
6 COMPETITIEF LANDSCHAP
7 MARKTMOGELIJKHEDEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Klik hier voor een gedetailleerde inhoudsopgave: www.industryresearch.co/TOC/13100818,TOC