http://cryptodaily.nl

Geothermische energie-markt geschatte voorspellingsanalyse door ontwikkelingstrends, huidige groeifactoren 2020 tot 2023

Het Geothermische energie-marktrapport is een professionele en gedetailleerde analyse van de belangrijkste spelers, belangrijke samenwerkingen, fusies en overnames, samen met aankomende en trending innovatie. De Geothermische energie-marktstudie omvat technologische ontwikkelingen, toekomstplannen, levering, verkoopopbrengsten, productie, afmetingen, overzicht, fabrikanten, groeisnelheid, prijs, deals en omzet voor de gedetailleerde analyse voor het prognosejaar.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.industryresearch.co/enquiry/request-sample/13100751

Deze studie behandelt de volgende belangrijke spelers:
Aboitiz Power,Calpine Corporation,Chevron Corporation,Comision Federal de Electricadad (CFE),ENEL Green Power,Energy Development Corporation (EDC),Kenya Electricity,Generating Company,Mercury,Ormat Industries,Pertamina Geothermal Energy (PGE)

Markt Dynamics: –
  
 > Drivers
  
 > Terughoudendheid
  
 > Opportunities

Voor meer informatie of vragen of aanpassingen voordat u koopt, gaat u naar – www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/13100751

Belangrijke ontwikkelingen in de markt:
 > Januari 2018: Ormat Technologies Inc. een definitieve overeenkomst met het Amerikaanse Geothermal, Inc., het verwerven van een onderneming voor hernieuwbare energie gericht op de ontwikkeling, productie en verkoop van elektriciteit, van geothermische energie voor een totaal bedrag van circa USD 109.900.000 ingevoerd.
 > Januari 2018: Italiaanse Enel Green Power begonnen met de verkennende fase van haar eerste geothermische project in Indonesië, de 55 MW Way Ratai geothermisch project in de provincie Lampung.
 > Juni 2017: Het Amerikaanse ministerie van Energie (DOE) heeft tot USD 4 miljoen in de financiering voor zes geothermische Deep Direct-Use (DDU) onderzoeksprojecten op het gedrag van haalbaarheidsstudies van grootschalige, lage temperatuur diepe en geothermische systemen, en cascade oppervlaktetechnologieën. Deze projecten zullen het bereik van geothermische energie uit te breiden naar eerder onaangeboorde regio’s van het land: de Appalachian Basin, de Illinois Basin, de Wassuk Range, de Columbia River Basalt Group, de Walker Lake Valley, en de Golfregio kust van Texas.

Belangrijkste redenen om te kopen:
• Om inzichtelijke analyses van de markt te verkrijgen en een uitgebreid begrip te hebben van de wereldmarkt en zijn commerciële landschap.
• Beoordeel de productieprocessen, belangrijke problemen en oplossingen om het ontwikkelingsrisico te verkleinen.
• De meest invloedrijke aandrijvende en remmende krachten op de Geothermische energie-markt en de impact ervan op de wereldmarkt begrijpen.
• Leer meer over de marktstrategieën die worden toegepast door toonaangevende respectievelijke organisaties.
• De vooruitzichten en vooruitzichten voor de markt begrijpen.

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor licentie voor één gebruiker) – www.industryresearch.co/purchase/13100751

Enkele punten van Geothermische energie-markt TOC:
1. INLEIDING
1.1 Onderzoeksresultaten
1.2 Onderzoeksveronderstellingen
1.3 Reikwijdte van het onderzoek
2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE
3 SAMENVATTING
4 MARKT DYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Porter’s Five Force-analyse
5 MARKTSEGMENTATIE
6 COMPETITIEF LANDSCHAP
7 MARKTMOGELIJKHEDEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Klik hier voor een gedetailleerde inhoudsopgave: www.industryresearch.co/TOC/13100751,TOC