http://cryptodaily.nl

Rastreio de segurança-markt 2021-2026|Industrieomvang, toekomstige groeivooruitzichten, waardeketen- en verkoopkanalenanalyse

Marktoverzicht:
-De security screening markt werd gewaardeerd op USD 6660000000 in 2018 en zal naar verwachting een waarde van USD 8920000000 bereiken 2024, op een CAGR van 5,1%, in de prognoseperiode (2019-2024). Veiligheidsonderzoek is essentieel geworden, om onethische praktijken te vermijden en veiligheid te handhaven in de openbare ruimte. Luchthavens zijn goed voor een aanzienlijk deel van de vraag naar security screening oplossingen en zullen naar verwachting zijn dominantie in de prognoseperiode blijven, als gevolg van de sterke stijging van het aantal luchthavens en de daaruit voortvloeiende het passagiersvervoer.
– Computertomografie of CT-scanners zijn getuige geweest van een toegenomen populariteit, als gevolg van de grote omvang en luidruchtigheid van de traditionele scanners. Deze worden naar verwachting de traditionele X-ray scanners te vervangen, met name in de luchtvaartsector.
– Digitale transformatie, terwijl de integratie van de voordelen van de machine learning en kunstmatige intelligentie, zal naar verwachting de mogelijkheden van de huidige systemen te bevorderen.
– Hoewel het aantal terreur aanslagen over de hele wereld, is aanzienlijk van 12.121 daalde in 2015 naar 8584 in 2017, volgens de Nationale Consortium voor de Studie van Terrorisme en reacties op terrorisme, terrorisme blijft zelfs vandaag de dag een belangrijke bedreiging voor de verschillende landen, met een hogere terrorisme index. Daarom wordt de veiligheid screening markt zal naar verwachting aanzienlijk profiteren van de strenge wetten en regelgeving met betrekking tot de inspectie van de mens, bagage en goederen in transit.
– Een van de belangrijkste factoren tegen de groei van het veiligheidsonderzoek apparatuur is de hoge installatiekosten van dit materiaal, bijzonder compleet object / body detectoren. Dit beperkt de toepassing van het volledige lichaam detectoren naar de luchthavens en de overheid en militaire gebouwen

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14244578

De belangrijkste hoofdrolspelers zijn als volgt:
– Smiths Detection Inc
– L-3 Security and Detection Systems Inc.
– OSI Systems Inc.
– 3DX-Ray Ltd
– Teledyne ICM
– Analogic Corporation
– Nuctech Company Limited
– Astrophysics Inc.
– CEIA S.p.A
– Gilardoni S.p.A

Informeer of deel uw eventuele vragen voordat u dit rapport aanschaft – www.absolutereports.com/enquiry/pre-order-enquiry/14244578

Principais Tendências de Mercado:

-Aumentar ameaça do terrorismo enfatiza a necessidade de Triagem de segurança em aeroportos

– A maior participação de mercado foi ocupado por aeroportos com 65,5% de participação no mercado. A segurança do aeroporto inclui perímetro de segurança, comando, controle e integração, segurança cibernética, comunicações, vigilância, controle de acesso e de triagem. Destes, são esperados a maioria dos desenvolvimentos a ter lugar na triagem, os mercados de Big Data e estes sectores são particularmente testemunhando melhorias e novos investimentos como parte do mercado de segurança do aeroporto.
– é esperado frota de aeronaves a aumentar ao longo dos anos. Todas as regiões, incluindo Ásia-Pacífico, América do Norte, Europa, América Latina, Oriente Médio, África e Rússia e Ásia Central são esperados para testemunhar este aumento.
– Embora o tamanho da frota de ar e o tráfego de passageiros deverão aumentar significativamente ao longo do período de previsão, faz aeroportos mais propensas a ameaças de segurança, tais como bombas, pilhagens e assaltos, etc. Portanto, com o tráfego de passageiros a aumentar em aviões, aeroportos são intensamente com foco em segurança em instalações do aeroporto.
– Recentemente, a Autoridade Aeroportuária da Índia (AAI) assinou um contrato de vários milhões de dólares com uma organização internacional para fornecer scanners de bagagem, que serão instalados em todo nove aeroportos na Índia, incluindo Chennai e Kolkata. Além disso, AAI colocado um valor de contrato de US $ 50 milhões com a Smiths Detection, um dos principais fornecedores no mercado, por scanners hold-bagagens, que serão instalados em nove aeroportos em todo o país.

Contas -Ásia-Pacífico para maior Market Share

– A maior participação no mercado de inquérito de segurança, é ocupado por Ásia-Pacífico, com a China, Índia e Japão sendo os principais acionistas. A China é um dos mercados de destaque na região da Ásia-Pacífico. Fornecedores no país estão inovando continuamente seus produtos. Por exemplo, em janeiro de 2019, Safeway Inspection System Limited lançou um novo scanner de raio-X portátil, AT2310. Este tipo de scanner de raio-X para inspeção de segurança é usado para inspecionar pequena bagagem e encomendas e encontrar explosivos e armas perigosas.
– É esperado que o mercado indiano para ser um dos maiores mercados de aviação do mundo até 2026, tornando a segurança um fator de missão crítica para permitir que os aeroportos da Índia para ser pronta para o futuro. Em fevereiro de 2018, a Autoridade Aeroportuária da Índia (AAI) fez um pedido para múltiplos sistemas DSiTM CTX 9800, com um valor combinado de mais de US $ 50 milhões, com Smiths Detection. O primeiro grupo de máquinas eram esperados para ser instalado na segunda metade de 2018.
– Semelhante aos aeroportos, o sector ferroviário na região é o planejamento para as estações de vedação pelo menos 20 minutos antes da partida, a fim de concluir o processo de verificação de segurança.

Zaken zoals overzicht van verkoop- en verkoopopbrengsten, productiemarktaandeel per producttype, capaciteit en productieoverzicht, import, export en consumptie worden behandeld in het gedeelte met ontwikkelingstrends van het Rastreio de segurança-marktrapport.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14244578

Redenen om Rastreio de segurança-marktrapport te kopen:
• Het rapport onderzoekt hoe de Rastreio de segurança-markt zich in de toekomst zal ontwikkelen.
• Verschillende visies op de Rastreio de segurança-markt bestuderen met behulp van de vijfkrachtenanalyse van Porter.
• Analyse van het producttype dat waarschijnlijk de markt en regio’s zal beheersen die waarschijnlijk getuige zullen zijn van de snelste ontwikkeling tijdens de prognoseperiode
• Identificeer de nieuwe ontwikkelingen, Rastreio de segurança-marktaandelen en strategieën die worden gebruikt door de belangrijkste marktspelers.
• Competitief landschap inclusief het marktaandeel van grote spelers samen met de belangrijkste strategieën die in de afgelopen vijf jaar zijn geaccepteerd voor groei
• Volledige bedrijfsprofielen met daarin het productaanbod, belangrijke financiële informatie, actuele ontwikkelingen, SWOT-analyse en strategieën die worden gebruikt door de grote Rastreio de segurança-marktspelers

Gedetailleerde TOC van Rastreio de segurança-markt – groei, trends en voorspelling (2019 – 2024)

1. INLEIDING
1.1 Studieresultaten
1.2 Studieaannames
1.3 Omvang van het onderzoek

2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE

3 SAMENVATTING

4 MARKTDYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Aantrekkelijkheid van de industrie Porter’s Five Forces-analyse

5 MARKTSEGMENTATIE
5.1 Per bedrijfsmodus
5.2 Op synthesetype
5.3 Op type
5.4 Op aanvraag
5.5 Aardrijkskunde
5.5.1 Noord-Amerika
5.5.1.1 Verenigde Staten
5.5.1.2 Canada
5.5.1.3 Mexico
5.5.2 Europa
5.5.2.1 Duitsland
5.5.2.2 Verenigd Koninkrijk
5.5.2.3 Frankrijk
5.5.2.4 Italië
5.5.2.5 Spanje
5.5.2.6 Rest van Europa
5.5.3 Azië-Pacific
5.5.3.1 China
5.5.3.2 Japan
5.5.3.3 India
5.5.3.4 Australië
5.5.3.5 Zuid-Korea
5.5.3.6 Rest van Azië-Pacific
5.5.4 Midden-Oosten en Afrika
5.5.4.1 GCC
5.5.4.2 Zuid-Afrika
5.5.4.3 Rest van Midden-Oosten en Afrika
5.5.5 Zuid-Amerika
5.5.5.1 Brazilië
5.5.5.2 Argentinië
5.5.5.3 Rest van Zuid-Amerika

6 CONCURREREND LANDSCHAP
6.1 Bedrijfsprofielen
7 MARKTKANSEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor een licentie voor één gebruiker) op – www.absolutereports.com/purchase/14244578.
Our Other Reports:
– Capacitor Market = www.newschannelnebraska.com/story/43925527/capacitor-market-size-share-supply-demand-segments-and-forecast-2021-2027-with-covid-19-impact
– Immersive Simulator Market = www.thecowboychannel.com/story/43405705/global-immersive-simulator-market-overview-manufacturing-cost-structure-analysis-growth-opportunities-and-restraint-to-2027
– Automotive ABS Actuator Market = www.newschannelnebraska.com/story/44092639/global-automotive-abs-actuator-market-research-report-2021–segmentation-and-analysis-by-recent-trends–share–size–development-and-growth-by-trending-regions-by-2027
– Down Feather Market = www.newschannelnebraska.com/story/43216862/global-down-feather-market-analysis-2021-dynamics-with-drivers-market-constraints-and-challenges-emerging-market-trends-to-lift-growth-covid-19
– Cutting Balloons Market = www.newschannelnebraska.com/story/44139335/cutting-balloons-market-growth-trends-and-forecast-2021-2027-global-market-size-share-and-analysis-of-top-key-companies
– Tocotrienols Supplements Market = www.newschannelnebraska.com/story/43934789/global-tocotrienols-supplements-market-share-scope-market-size-growth-analysis-complete-competitive-scenario-and-forecast-2021-2027
– Mountain Bike Market = www.newschannelnebraska.com/story/43992279/global-mountain-bike-market-2021growth-development-strategy-pre-and-post-covid-19–by-corporate-strategy-analysis–landscape–type–application–and-leading-20-countries
– Hoisting Machinery Market = www.newschannelnebraska.com/story/43925580/global-hoisting-machinery-market-trend-by-2026-market-share-segmentation-market-growth-and-competitive-landscape|-development-strategy-pre-and-post-covid-19
– Monoglyceride Market = www.newschannelnebraska.com/story/43127422/global-monoglyceride-market-2021-overview-manufacturing-cost-structure-analysis-growth-opportunities-forecaste-2025
– Holter Monitoring Systems Market = www.newschannelnebraska.com/story/44043849/global-holter-monitoring-systems-market-segmentation-and-analysis-by-recent-trends–development-trends-and-growth-rate-by-regions-to-2027