http://cryptodaily.nl

Duplas-Gate Bipolar Transistor (IGBT)-marktonderzoeksrapport 2021 bevat toekomstige trends, gegevens uit het verleden, huidige gegevens en diepgaande analyses tot 2027

Marktoverzicht:
-De wereldwijde IGBT markt werd gewaardeerd op USD 4920000000 in 2018 en zal naar verwachting USD 8550000000 bereiken 2024, op een CAGR van 9,66% tijdens de prognoseperiode (2019-2024). Het brede toepassingsgebied van IGBT gelokt aantal nieuwe bedrijven te wagen in de markt. IGBT activeert / modificeert elektriciteit in verschillende moderne apparatuur, zoals fornuizen, magnetrons, elektrische auto’s, treinen, variabele frequentie aandrijvingen (VFD), variabele snelheid koelkasten, airconditioners, lamp voorschakelapparaten, gemeentelijke krachtoverbrengingssystemen, en stereo, die goed uitgerust met schakelende versterkers.
– Gedreven door koolstof emissievoorschriften, wordt de automobielmarkt richting elektrificatie van aandrijflijnen in elektrische en hybride voertuigen (EV / HEV), waarbij geleiding en schakelverliezen significant verminderd heeft een directe impact op het totale rendement.
– De verkoop van elektrische auto’s in Europa, Noord-Amerika en China zijn het creëren van nieuwe wegen voor IGBT’s, met het oog op ondersteuning van infrastructuur en voor de productie van EV. Zo is de houding van IGBT in de markt verder versterkt.
– IGBT kon niet doordringen in de markt voor lagere spanningsbereiken (<400 V), aangezien ze geen grote voordelen te laten zien in vergelijking met MOSFET's. Het kan niet omgaan met beperkte vrijloopstroom aangezien het niet body-drain diode en een grote stroom staart. IGBT's zijn kwetsbaar voor het verwarmen van problemen, omdat ze draaien op zeer hoge frequenties en onder hoog vermogen. Thermische karakterisering helpt bij het optimaliseren van de IGBT's lay-out, de structuur en montage aan de prestaties.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14244026

De belangrijkste hoofdrolspelers zijn als volgt:
– Renesas Electronics Corporation
– Infineon Technologies AG
– Fuji Electric Co. Ltd
– ROHM Co. Ltd
– SEMIKRON International GmbH
– Mitsubishi Electric Corp.
– Toshiba Corp.
– Hitachi Ltd
– ON Semiconductor
– ABB Ltd

Informeer of deel uw eventuele vragen voordat u dit rapport aanschaft – www.absolutereports.com/enquiry/pre-order-enquiry/14244026

Principais Tendências de Mercado:

-EV / HEV para impulsionar o crescimento de IGBT

– Muitas tecnologias emergentes novas, tais como o crescimento de carros elétricos e veículos híbridos usam módulos IGBT desde é exigido um maior nível de confiabilidade para o uso em veículos elétricos (EV) e veículos elétricos híbridos que os fins industriais típicas.
– A confiabilidade de módulos IGBT, em comparação com outros sistemas é o principal fator tendo uma influência importante sobre o crescimento do mercado.
– De acordo com a EEI, as vendas totais de EV para 2018 subiram 40% em relação a 2017. BMW e Volvo se destacou com uma quota muito maior de vendas EV do que outros fabricantes de automóveis (excluindo Tesla).
– Os Estados Unidos, que hospeda máxima EVs (tendo assim quota máxima de mercado para IGBT), viu as vendas EV crescentes ao longo dos anos.

-Ásia-Pacífico para testemunhar o crescimento mais rápido

– Em 2018, todos os veículos eléctricos ganharam 3% de participação no mix desde 2017, impulsionado pelo crescimento na China.
– De acordo com EVVOLUMES, maior contribuinte do crescimento em 2018 foi a China, onde as vendas aumentaram mais de 500 000 unidades para 1,2 milhões em 2018.
– China representava 56% de toda a plug-in de vendas, enquanto que no caso da vizinhança do veículo eléctrico (NEV), 520 000, ou 78% mais foram vendidos em 2018. Majorly devido ao aumento da produção de veículos eléctricos na região , o mercado é esperado para testemunhar um crescimento significativo na região.

Zaken zoals overzicht van verkoop- en verkoopopbrengsten, productiemarktaandeel per producttype, capaciteit en productieoverzicht, import, export en consumptie worden behandeld in het gedeelte met ontwikkelingstrends van het Duplas-Gate Bipolar Transistor (IGBT)-marktrapport.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14244026

Redenen om Duplas-Gate Bipolar Transistor (IGBT)-marktrapport te kopen:
• Het rapport onderzoekt hoe de Duplas-Gate Bipolar Transistor (IGBT)-markt zich in de toekomst zal ontwikkelen.
• Verschillende visies op de Duplas-Gate Bipolar Transistor (IGBT)-markt bestuderen met behulp van de vijfkrachtenanalyse van Porter.
• Analyse van het producttype dat waarschijnlijk de markt en regio's zal beheersen die waarschijnlijk getuige zullen zijn van de snelste ontwikkeling tijdens de prognoseperiode
• Identificeer de nieuwe ontwikkelingen, Duplas-Gate Bipolar Transistor (IGBT)-marktaandelen en strategieën die worden gebruikt door de belangrijkste marktspelers.
• Competitief landschap inclusief het marktaandeel van grote spelers samen met de belangrijkste strategieën die in de afgelopen vijf jaar zijn geaccepteerd voor groei
• Volledige bedrijfsprofielen met daarin het productaanbod, belangrijke financiële informatie, actuele ontwikkelingen, SWOT-analyse en strategieën die worden gebruikt door de grote Duplas-Gate Bipolar Transistor (IGBT)-marktspelers

Gedetailleerde TOC van Duplas-Gate Bipolar Transistor (IGBT)-markt – groei, trends en voorspelling (2019 – 2024)

1. INLEIDING
1.1 Studieresultaten
1.2 Studieaannames
1.3 Omvang van het onderzoek

2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE

3 SAMENVATTING

4 MARKTDYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Aantrekkelijkheid van de industrie Porter's Five Forces-analyse

5 MARKTSEGMENTATIE
5.1 Per bedrijfsmodus
5.2 Op synthesetype
5.3 Op type
5.4 Op aanvraag
5.5 Aardrijkskunde
5.5.1 Noord-Amerika
5.5.1.1 Verenigde Staten
5.5.1.2 Canada
5.5.1.3 Mexico
5.5.2 Europa
5.5.2.1 Duitsland
5.5.2.2 Verenigd Koninkrijk
5.5.2.3 Frankrijk
5.5.2.4 Italië
5.5.2.5 Spanje
5.5.2.6 Rest van Europa
5.5.3 Azië-Pacific
5.5.3.1 China
5.5.3.2 Japan
5.5.3.3 India
5.5.3.4 Australië
5.5.3.5 Zuid-Korea
5.5.3.6 Rest van Azië-Pacific
5.5.4 Midden-Oosten en Afrika
5.5.4.1 GCC
5.5.4.2 Zuid-Afrika
5.5.4.3 Rest van Midden-Oosten en Afrika
5.5.5 Zuid-Amerika
5.5.5.1 Brazilië
5.5.5.2 Argentinië
5.5.5.3 Rest van Zuid-Amerika

6 CONCURREREND LANDSCHAP
6.1 Bedrijfsprofielen
7 MARKTKANSEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor een licentie voor één gebruiker) op – www.absolutereports.com/purchase/14244026.
Our Other Reports:
– Adjustable Intraocular Lens Market = www.thecowboychannel.com/story/43386388/adjustable-intraocular-lens-market-2021-growth-analysis-share-demand-by-regions-types-and-analysis-of-key-players-research-forecasts-to-2027
– Tire Derived Fuel Market = www.newschannelnebraska.com/story/43737657/global-tire-derived-fuel-market-analysis-and-forecast-to-2027-by-recent-trends-developments-in-manufacturing-technology-and-regional-growth-overview
– RC Servos Market = www.thecowboychannel.com/story/43451402/rc-servos-market-2021-by-top-manufacturers-growth-trends-size-share-analysis-and-forecast-to2027
– Crop Seed Treatment Market = www.newschannelnebraska.com/story/43761298/crop-seed-treatment-market-2021-overview-new-business-opportunities-in-grooming-regions-forecast-to-2027
– Space-Qualified Cover Glass Market = www.newschannelnebraska.com/story/44015411/space-qualified-cover-glass-market-2021—analysis-growth-forecast-research-by-manufacturers-regions-type-and-application-to-2027
– Cabinet Latches & Closures Market = www.newschannelnebraska.com/story/43832252/global-cabinet-latches–closures-market-2021-by-product-types–application–top-manufacturer-and-regional-analysis–forecasts-to-2027
– Air Compressor Filter and Compressed Air Dryer Market = www.newschannelnebraska.com/story/44093068/air-compressor-filter-and-compressed-air-dryer-market-2021–top-key-players–sales-revenue–development-status–emerging-technologies–opportunity-assessment-and-industry-expansion-strategies-2027
– Glass Steel Pipe Market = www.thecowboychannel.com/story/43550809/global-glass-steel-pipe-market-overview-manufacturing-cost-structure-analysis-growth-opportunities-and-restraint-to-2027
– Water Analysis System Market = www.newschannelnebraska.com/story/43617902/global-water-analysis-system-market-share-2021-overview-with-definition-and-market-characteristics-to-enhancement-growth–covid-19-impact-and-recovery
– Cocamidopropyl Dimethylamine Market = www.newschannelnebraska.com/story/43158468/global-cocamidopropyl-dimethylamine-market-share-growth-trend-analysis-and-forecast-from-2021-2026-consumption-capacity-by-volume-and-production-value