http://cryptodaily.nl

Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM)-marktgrootte, aandeel, vraag, kansen en voorspellingen tot 2021-2023 | Trends, analyse van fabrikanten en groei-analyse

Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Marktonderzoeksrapport bevat specifieke segmenten per regio (land), per fabrikant, per type en per applicatie. Het rapport is een rijke bron van topgegevens en analyse van factoren die de groei van de Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM)-markt in deze zakelijke sfeer stimuleren. De onderzoeksanalisten geven een uitgebreide beschrijving van de waardeketen en de distributeuranalyse. Deze marktstudie levert uitgebreide gegevens op die het begrip, de reikwijdte en de toepassing van dit rapport vergroten. Deze inzichten helpen de zakelijke besluitvormers om betere bedrijfsplannen te formuleren en weloverwogen beslissingen te nemen om de winstgevendheid te verbeteren.

De marktomvang van Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) zal naar verwachting groeien met een CAGR van 5.29% tijdens de prognoseperiode.

Vraag een voorbeeldkopie van het rapport aan – www.industryresearch.co/enquiry/request-sample/13100494

Concurrentieanalyse: Het Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM)-marktrapport heeft betrekking op de volgende belangrijke spelers.
Carlisle Companies Inc., DoW Elastomers, ExxonMobil Corporation, Firestone Building Products Company, LLC, Johns Manville, Inc., JSR Corporation, Kumho Polychem Co., Ltd., Lanxess AG, Lion Elastomers, LLC, Mitsui Chemicals, OAO Nizhnekamskneftekhim, PetroChina Co. Ltd., SK Global Chemical Co. Ltd., Sumitomo Chemical Co., Ltd., Versalis S.p.A.

Markt Dynamics: –
 
 > Drivers
 – Verhoogde Toepassing in de Automotive en Bouwnijverheid
 – de groeiende vraag van Bouwnijverheid
 – toenemend gebruik van EPDM in Thermoplastic Modification
 
 > Terughoudendheid
 – Overaanbod
 
 > Opportunities
 – Ontwikkeling van Bio-Based EPDM
 – Verhoging van de Research & Development voor het ontwikkelen van milieuvriendelijke afgewerkte producten

De inhoud van het Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM)-marktrapport omvat:
– Analyse van de Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM)-markt inclusief omzet, toekomstige groei, marktvooruitzichten
– Historische gegevens en voorspelling
– Regionale analyse inclusief groeiramingen
– Analyseert de eindgebruikersmarkten inclusief groeiramingen.
– Profielen op Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) inclusief producten, verkoop / inkomsten en marktpositie
– Marktstructuur, marktfactoren en beperkingen.

Voor meer informatie of vragen of aanpassingen voordat u koopt, gaat u naar – www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/13100494

Belangrijke ontwikkelingen in de markt:
 > November 2017: De nieuwe officiële voetbal van het WK 2018 zal naar verwachting Keltan Eco bevatten een bio-based ethyleen-propyleen-dieen-monomeer (EPDM) rubber gemaakt door ARLANXEO, één van ‘s werelds toonaangevende leveranciers van synthetisch rubber.
 > November 2017: Eni SpA. kondigde de lancering van Lotte Versalis Elastomers- een nieuw geïntegreerd industrieel complex voor de productie van elastomeren in Yeosu, Zuid-Korea. Lotte Versalis Elastomers is een 50:50 joint venture tussen Versalis (Eni) en Lotte Chemical. Het industriële complex heeft een nominale capaciteit van 200.000 ton per jaar van EPDM, s-SBR en BR elastomeren.
 > Maart 2017: Sumitomo Chemical naderde voltooiing van de Saoedi-EPDM-fabriek, die wordt geschaald naar 75.000 ton in de jaarlijkse productie

Belangrijkste aanbiedingen van de Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM)-markt:
• Trend- en prognoseanalyse: markttrends, prognose en analyse tot 2023 per segment en regio
• Segmentatieanalyse: marktomvang door verschillende toepassingen zoals product, materiaal, vorm en eindgebruik in termen van waarde en volumeverzending.
• Regionale analyse: uitsplitsing van de wereldwijde Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM)-markt naar Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en de rest van de wereld.
• Groeimogelijkheden: analyse van groeimogelijkheden in verschillende toepassingen en regio’s in de wereldwijde Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM)-markt
• Strategische analyse: dit omvat de ontwikkeling van nieuwe producten en het concurrentielandschap in de wereldwijde Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM)-markt

Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) marktrapport Hoogtepunten:
• Het Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM)-marktrapport biedt diepgaande inzichten in vraagvoorspellingen, markttrends en micro- en macro-indicatoren.
• Daarnaast geeft het Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM)-marktrapport inzicht in de factoren die de vraag naar de markt voor applicatiebeveiliging aandrijven en afremmen. Bovendien belicht het onderzoek de huidige markttrends en biedt het een voorspelling.
• Het marktrapport heeft ook de toekomstige trends in de markt voor applicatiebeveiliging belicht die van invloed zullen zijn op de vraag tijdens de prognoseperiode.
• Bovendien geeft de concurrentieanalyse van de markt voor applicatiebeveiliging inzicht in de productgebruiksprofielen van de leidende spelers.
• Bovendien belicht de analyse van dit rapport de kenmerken en prijzen, informatieve beoordelingen van de belangrijkste producten op de markt.

Koop dit rapport (prijs $4250 (Four Thousand Two Hundred Fifty USD) voor licentie voor één gebruiker) www.industryresearch.co/purchase/13100494

Redenen om te kopen:
• Diepgaande analyse van de markt op mondiaal en regionaal niveau.
• Grote veranderingen in marktdynamiek en concurrentielandschap.
• Segmentering op basis van type, toepassing, geografie en andere.
• Historisch en toekomstig marktonderzoek in termen van omvang, aandeel, groei, volume & omzet.
• Grote veranderingen en beoordeling in marktdynamiek en -ontwikkelingen.
• Analyse van de omvang en het aandeel van de sector met de groei en trends in de sector.
• Opkomende belangrijke segmenten en regio’s
• Belangrijke bedrijfsstrategieën van grote marktspelers en hun belangrijkste methoden.
• Het onderzoeksrapport behandelt de omvang, het aandeel, de trends en de groei-analyse van de Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM)-markt op mondiaal en regionaal niveau.

Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM)-marktrapport behandelt de volgende punten in TOC:
• Hoofdstuk 1: Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM)-marktdefinitie
• Hoofdstuk 2: Onderzoeksmethodologie van de Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM)-markt
• Hoofdstuk 3: Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Market Executive Summary
• Hoofdstuk 4: Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM)-marktoverzicht omvat huidig ??marktscenario, Porter’s Five Forces-analyse, onderhandelingspositie van leveranciers en consumenten, dreiging van nieuwkomers en vervangende producten en diensten
• Hoofdstuk 5: Marktdynamiek behandelt drijfveren, beperkingen, kansen en uitdagingen
• Hoofdstuk 6: Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM)-marktsegmentatie op type, eindgebruiker en toepassingsprognose tot 2024
• Hoofdstuk 7: Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM)-marktsegmentatie naar geografische regio’s
• Hoofdstuk 8: Concurrentielandschap van de Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM)-markt omvat analyse van fusies en overnames, overeenkomsten, samenwerkingen en partnerschappen, lanceringen van nieuwe producten
• Hoofdstuk 9: Belangrijkste spelers voor de Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM)-markt

Voor gedetailleerde inhoudsopgave – www.industryresearch.co/TOC/13100494,TOC