http://cryptodaily.nl

Smart Label-marktregio’s en analyse per land op basis van productiecapaciteit, belangrijke spelers, opkomende technologie tot 2023

Het Smart Label-marktrapport is een professionele en gedetailleerde analyse van de belangrijkste spelers, belangrijke samenwerkingen, fusies en overnames, samen met aankomende en trending innovatie. De Smart Label-marktstudie omvat technologische ontwikkelingen, toekomstplannen, levering, verkoopopbrengsten, productie, afmetingen, overzicht, fabrikanten, groeisnelheid, prijs, deals en omzet voor de gedetailleerde analyse voor het prognosejaar.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.industryresearch.co/enquiry/request-sample/13101686

Deze studie behandelt de volgende belangrijke spelers:
Avery Dennison Corporation, CCL Industries Inc, Checkpoints Systems, Inc., Zebra Technologies Corporation, Intermec, Inc., Invengo Information Technology Co Ltd, Sato Holdings Corporation, Thin Film Electronics ASA, Smartrac N.V., Muehlbauer Holding AG

Markt Dynamics: –
 
 > Drivers
  – De vraag naar beveiliging en tracking oplossingen
  – De vraag naar All-in-One Pakket Security Solutions
  
 > Terughoudendheid
  – Gebrek aan Ubiquitous Standards

Voor meer informatie of vragen of aanpassingen voordat u koopt, gaat u naar – www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/13101686

Belangrijke ontwikkelingen in de markt:
 > December 2017 – CCL Industries een overeenkomst getekend om Innovia verwerven voor USD 1,13 miljard, een specialiteit en wereldwijde producent van co-extrusie, bi-axiaal georiënteerd polypropyleen films voor etiketten, verpakkingen en beveiligingstoepassingen. Deze overname is gericht op versterking van CCL capaciteit voor polymeerbiljet aanzienlijk, en breidt ook haar portfolio van security producten, klanten, markten en technologieën.
 > Juni 2017 – Avery Dennison Corporation verworven Yongle Tape Company Ltd., een producent van speciale tapes en aanverwante producten in een groot aantal industriële markets.Yongle Tape is China’s grootste fabrikant van de kabel beheersing en isolatie tapes. Het bedrijf is een belangrijke leverancier voor zowel Chinese en wereldwijde autofabrikanten, met een portfolio van hoogwaardige producten die zijn opgegeven door de automotive OEM’s en hun leveranciers. Deze overname is gericht op het uitbreiden van het bedrijf wereldwijde foot print, en het versterken van de productie-installaties.

Belangrijkste redenen om te kopen:
• Om inzichtelijke analyses van de markt te verkrijgen en een uitgebreid begrip te hebben van de wereldmarkt en zijn commerciële landschap.
• Beoordeel de productieprocessen, belangrijke problemen en oplossingen om het ontwikkelingsrisico te verkleinen.
• De meest invloedrijke aandrijvende en remmende krachten op de Smart Label-markt en de impact ervan op de wereldmarkt begrijpen.
• Leer meer over de marktstrategieën die worden toegepast door toonaangevende respectievelijke organisaties.
• De vooruitzichten en vooruitzichten voor de markt begrijpen.

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor licentie voor één gebruiker) – www.industryresearch.co/purchase/13101686

Enkele punten van Smart Label-markt TOC:
1. INLEIDING
1.1 Onderzoeksresultaten
1.2 Onderzoeksveronderstellingen
1.3 Reikwijdte van het onderzoek
2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE
3 SAMENVATTING
4 MARKT DYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Porter’s Five Force-analyse
5 MARKTSEGMENTATIE
6 COMPETITIEF LANDSCHAP
7 MARKTMOGELIJKHEDEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Klik hier voor een gedetailleerde inhoudsopgave: www.industryresearch.co/TOC/13101686,TOC