http://cryptodaily.nl

Point of Sale (POS) Terminal-marktsegmentatie, groei, vraagstatus, analyse van belangrijke leiders en toekomstvoorspelling voor 2020 tot 2023

Het Point of Sale (POS) Terminal-marktrapport is een professionele en gedetailleerde analyse van de belangrijkste spelers, belangrijke samenwerkingen, fusies en overnames, samen met aankomende en trending innovatie. De Point of Sale (POS) Terminal-marktstudie omvat technologische ontwikkelingen, toekomstplannen, levering, verkoopopbrengsten, productie, afmetingen, overzicht, fabrikanten, groeisnelheid, prijs, deals en omzet voor de gedetailleerde analyse voor het prognosejaar.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.industryresearch.co/enquiry/request-sample/13100642

Deze studie behandelt de volgende belangrijke spelers:
Cisco Systems Inc.,Toshiba Corporation,VeriFone System Inc.,Samsung Electronics Inc.,MICROS Systems Inc.,Hewlett Packard Enterprise, Ingenico SA,NEC Corporation,Panasonic Corporation,PAX Technology,Dell Inc.

Markt Dynamics: –
 
 > Drivers
 
 > Terughoudendheid

Voor meer informatie of vragen of aanpassingen voordat u koopt, gaat u naar – www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/13100642

Belangrijke ontwikkelingen in de markt:
 > Juli 2017: Samsung samen met PayPal Holdings Inc., om de betaling toegang via PayPal voor alle Samsung Pay-gebruikers in de Verenigde Staten te bieden.
 > Juni 2017: Verifone en Sage samengewerkt om geïntegreerde point-of-sale (POS) en de boekhouding oplossingen aan te bieden op Verifone Carbon 8.
 > Mei 2017: Verifone geïntroduceerd Verifone Carbon 8, een betaalbare en draagbare POS oplossing, die is het nieuwste lid van de familie Carbon.
 > Februari 2017: Ingenico Group, OT (Oberthur Technologies), een wereldwijde leverancier van embedded security software producten, diensten en oplossingen, en Vodafone samengewerkt om een ??ontwrichtende connectivity management oplossing, gebaseerd op embedded Universal Integrated Circuit Card (eUICC) te definiëren. Deze samenwerking zal naar verwachting de beste van hun know-how om een ??ommekeer teweeg betaalterminal connectiviteit op een flexibele manier te brengen.
 > Januari 2017: retailgigant McColl en speelgoedbeurs Retailer Hamleys geïnvesteerd in Oracle Retail Xstore point-of-service en MICROS Family Workstation 6, met het oog op McColl in-store gast te verbeteren.
 > Januari 2017: Oracle introduceerde Oracle Retail release 16, aan de detailhandel machtigen en leveren verbeterde consument ervaringen over E-commerce en fysieke locaties.

Belangrijkste redenen om te kopen:
• Om inzichtelijke analyses van de markt te verkrijgen en een uitgebreid begrip te hebben van de wereldmarkt en zijn commerciële landschap.
• Beoordeel de productieprocessen, belangrijke problemen en oplossingen om het ontwikkelingsrisico te verkleinen.
• De meest invloedrijke aandrijvende en remmende krachten op de Point of Sale (POS) Terminal-markt en de impact ervan op de wereldmarkt begrijpen.
• Leer meer over de marktstrategieën die worden toegepast door toonaangevende respectievelijke organisaties.
• De vooruitzichten en vooruitzichten voor de markt begrijpen.

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor licentie voor één gebruiker) – www.industryresearch.co/purchase/13100642

Enkele punten van Point of Sale (POS) Terminal-markt TOC:
1. INLEIDING
1.1 Onderzoeksresultaten
1.2 Onderzoeksveronderstellingen
1.3 Reikwijdte van het onderzoek
2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE
3 SAMENVATTING
4 MARKT DYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Porter’s Five Force-analyse
5 MARKTSEGMENTATIE
6 COMPETITIEF LANDSCHAP
7 MARKTMOGELIJKHEDEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Klik hier voor een gedetailleerde inhoudsopgave: www.industryresearch.co/TOC/13100642,TOC