http://cryptodaily.nl

Machine Learning as a Service (MlaaS)-marktregio’s en analyse per land op basis van productiecapaciteit, belangrijke spelers, opkomende technologie tot 2023

Het Machine Learning as a Service (MlaaS)-marktrapport is een professionele en gedetailleerde analyse van de belangrijkste spelers, belangrijke samenwerkingen, fusies en overnames, samen met aankomende en trending innovatie. De Machine Learning as a Service (MlaaS)-marktstudie omvat technologische ontwikkelingen, toekomstplannen, levering, verkoopopbrengsten, productie, afmetingen, overzicht, fabrikanten, groeisnelheid, prijs, deals en omzet voor de gedetailleerde analyse voor het prognosejaar.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.industryresearch.co/enquiry/request-sample/13100366

Deze studie behandelt de volgende belangrijke spelers:
Microsoft Corporation, IBM Corporation, Amazon Web Services, Inc., Google Inc., Hewlett Packard Inc., Fair Isaac Corporation, PurePredictive Inc, Sift Science Inc

Markt Dynamics: –
 
 > Drivers
 – toename van het aantal ivd en Automatisering
 – Groeiende behoefte aan Consumer Behavior Analysis
 – Het verhogen van cloud-gebaseerde services
 
 > Terughoudendheid
 – met beveiliging
 – Behoefte aan geschoold personeel

Voor meer informatie of vragen of aanpassingen voordat u koopt, gaat u naar – www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/13100366

Belangrijke ontwikkelingen in de markt:
 > Januari 2018 – Microsoft en Nordcloud samengewerkt om de penetratie van Kunstmatige Intelligentie in Europe.The bedrijven te stimuleren hebben hun focus in de richting van AI en cloud meer rekenkracht, het uitrollen van nieuwe diensten en partnerschappen als een onderdeel van hun streven naar een zo democratisch kunstmatige intelligentie. Nordcloud aangekondigd dat de twee bedrijven de handen zou toetreden tot de verspreiding van AI en machine learning diensten te stimuleren om Nordcloud klanten in heel Europa. Deze samenwerking zal naar verwachting de weg te effenen voor verdere dergelijke partnerschap tussen MLaaS providers en cloud-service providers in de nabije toekomst.
 > November 2017 – Amazon Web Services gebracht machine learning aan de onderneming en start-up’s en bracht een volledig beheerde end-to-end MLaaS genoemd Sagemaker en een videocamera, die diep leren modellen nagesynchroniseerd DeepLens loopt. Door deze, het bedrijf gericht op het elimineren horden tijdens de bouw van modellen voor machinaal leren.

Belangrijkste redenen om te kopen:
• Om inzichtelijke analyses van de markt te verkrijgen en een uitgebreid begrip te hebben van de wereldmarkt en zijn commerciële landschap.
• Beoordeel de productieprocessen, belangrijke problemen en oplossingen om het ontwikkelingsrisico te verkleinen.
• De meest invloedrijke aandrijvende en remmende krachten op de Machine Learning as a Service (MlaaS)-markt en de impact ervan op de wereldmarkt begrijpen.
• Leer meer over de marktstrategieën die worden toegepast door toonaangevende respectievelijke organisaties.
• De vooruitzichten en vooruitzichten voor de markt begrijpen.

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor licentie voor één gebruiker) – www.industryresearch.co/purchase/13100366

Enkele punten van Machine Learning as a Service (MlaaS)-markt TOC:
1. INLEIDING
1.1 Onderzoeksresultaten
1.2 Onderzoeksveronderstellingen
1.3 Reikwijdte van het onderzoek
2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE
3 SAMENVATTING
4 MARKT DYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Porter’s Five Force-analyse
5 MARKTSEGMENTATIE
6 COMPETITIEF LANDSCHAP
7 MARKTMOGELIJKHEDEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Klik hier voor een gedetailleerde inhoudsopgave: www.industryresearch.co/TOC/13100366,TOC