http://cryptodaily.nl

IR & Thermal Imaging Systems-marktsegmentatie, groei, vraagstatus, analyse van belangrijke leiders en toekomstvoorspelling voor 2020 tot 2023

Het IR & Thermal Imaging Systems-marktrapport is een professionele en gedetailleerde analyse van de belangrijkste spelers, belangrijke samenwerkingen, fusies en overnames, samen met aankomende en trending innovatie. De IR & Thermal Imaging Systems-marktstudie omvat technologische ontwikkelingen, toekomstplannen, levering, verkoopopbrengsten, productie, afmetingen, overzicht, fabrikanten, groeisnelheid, prijs, deals en omzet voor de gedetailleerde analyse voor het prognosejaar.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.industryresearch.co/enquiry/request-sample/13100373

Deze studie behandelt de volgende belangrijke spelers:
Flir Systems, L-3 Communications Holdings, ULIS S.A.S, Lockheed Martin, BAE Systems PLC, DRS Technologies, Inc., Elbit Systems Ltd, Raytheon Co., Sofradir SAS, Thermoteknix Systems Ltd.

Markt Dynamics: –
 
 > Drivers
  – Low Cost of Solutions
  – Verhoging van de investeringen in de richting van de implementatie van effectieve oplossingen voor de modernisering van militaire programma’s
 
 > Terughoudendheid
  – Het ontbreken van een robuuste AfterMarkt Dienstensector
 
 > Markt Opportunities

Voor meer informatie of vragen of aanpassingen voordat u koopt, gaat u naar – www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/13100373

Belangrijke ontwikkelingen in de markt:
  
  > Februari 2017 – FLIR gestart met een nieuwe generatie van geavanceerde warmtebeeldcamera’s voor elektro-mechanische, plant, en het bouwen van professionals. Het bedrijf is volledig herontworpen exx-serie aanbiedingen – intelligente verwisselbare lenzen, laser-assisted autofocus, hogere resoluties, en een groter, helderder touchscreen.
  > Februari 2017 – Elbit Systems Ltd is een contract van ongeveer USD 110 miljoen toegekend, uit een in Azië-Pacific landen, voor de upgrade en het onderhoud van tientallen Mi-17 helikopters. Het project zal worden uitgevoerd over een periode van vijf jaar.
  > Januari 2017 – L3 Technologies heeft aangekondigd dat het de overname afgerond van de explosieven trace detectie (ETD) bedrijf van Implant Sciences Corporation (Implant), en het werd gefinancierd met contant geld bij de hand.
  > Januari 2017 – Het bedrijf werd bekroond met twee contracten van Rafael Geavanceerd Defense Systems Ltd, voor de levering van in de lucht laser designators, in een totale waarde van circa USD 35 miljoen. De contracten zullen worden uitgevoerd over een periode van drie jaar, en systemen worden door Rafael worden geleverd aan twee landen in de regio Azië-Pacific.

Belangrijkste redenen om te kopen:
• Om inzichtelijke analyses van de markt te verkrijgen en een uitgebreid begrip te hebben van de wereldmarkt en zijn commerciële landschap.
• Beoordeel de productieprocessen, belangrijke problemen en oplossingen om het ontwikkelingsrisico te verkleinen.
• De meest invloedrijke aandrijvende en remmende krachten op de IR & Thermal Imaging Systems-markt en de impact ervan op de wereldmarkt begrijpen.
• Leer meer over de marktstrategieën die worden toegepast door toonaangevende respectievelijke organisaties.
• De vooruitzichten en vooruitzichten voor de markt begrijpen.

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor licentie voor één gebruiker) – www.industryresearch.co/purchase/13100373

Enkele punten van IR & Thermal Imaging Systems-markt TOC:
1. INLEIDING
1.1 Onderzoeksresultaten
1.2 Onderzoeksveronderstellingen
1.3 Reikwijdte van het onderzoek
2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE
3 SAMENVATTING
4 MARKT DYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Porter’s Five Force-analyse
5 MARKTSEGMENTATIE
6 COMPETITIEF LANDSCHAP
7 MARKTMOGELIJKHEDEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Klik hier voor een gedetailleerde inhoudsopgave: www.industryresearch.co/TOC/13100373,TOC