http://cryptodaily.nl

Gevaarlijke locaties LED-verlichting-marktsegmentatie, groei, vraagstatus, analyse van belangrijke leiders en toekomstvoorspelling voor 2020 tot 2023

Het Gevaarlijke locaties LED-verlichting-marktrapport is een professionele en gedetailleerde analyse van de belangrijkste spelers, belangrijke samenwerkingen, fusies en overnames, samen met aankomende en trending innovatie. De Gevaarlijke locaties LED-verlichting-marktstudie omvat technologische ontwikkelingen, toekomstplannen, levering, verkoopopbrengsten, productie, afmetingen, overzicht, fabrikanten, groeisnelheid, prijs, deals en omzet voor de gedetailleerde analyse voor het prognosejaar.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.industryresearch.co/enquiry/request-sample/13100824

Deze studie behandelt de volgende belangrijke spelers:
Larson Electronics, Cooper Industries, Dialight Plc.,Nemalux LED Lighting,Federal Signal Corporation,RAB Lighting,LDPI Inc.,Intertek,Worksite Lighting, LLC,Chalmit (Hubbell Limited), GE Lighting (GE Consumer & Industrial), Unimar Inc., Digital Lumens, Inc. Emerson Industrial Automation (Emerson Electric Co.), Thomas & Betts Corporation (ABB Ltd.).

Markt Dynamics: –
 
 > Drivers
  – Vervanging van traditionele verlichting Systemen met LEDs
  – Van toepassing zijnde normen bevorderen van het gebruik van de Verlichting
  
 > Terughoudendheid
  – Rising Environmental Concerns

Voor meer informatie of vragen of aanpassingen voordat u koopt, gaat u naar – www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/13100824

Belangrijke ontwikkelingen in de markt:
 > Augustus 2017 – Larson lanceerde twee nieuwe producten die toegevoegd aan hun product portfolio en versterkt de waarde van de onderneming. Het bedrijf lanceerde 300Wexplosion-proof LED met Quadpod monteren, in staat verlichten gebieden tot 14.500 vierkante voet, die geschikt is voor de mijnbouw, marine en andere barre omstandigheden. Het lanceerde ook een draagbare magnetische gemonteerde bevestiging LED die bescherming tegen hogedruk jets en kortstondige onderdompeling, geschikt voor plaatsen waar brandbare gassen en dampen aanwezig zijn verschaft.
 > Augustus 2017 – Kenall gestart 6-inch modulaire downlights die zijn ontworpen om efficiënt uitvoeren jaren en zijn goed afgesloten, geschikt voor farmaceutische verwerking en militaire installaties.
 > Januari 2017 – Intertek werd geaccrediteerd door de Amerikaanse Occupational Safety and Health Administration (OSHA), te certificeren elektrische producten die bestemd zijn voor gebruik in gevaarlijke locaties onder de zone classificatiesysteem, die op grote schaal wordt gebruikt over de hele wereld. Deze goedkeuring uitgebreid op de bestaande status van het bedrijf als een OSHA nationaal erkende Testing Laboratory (NRTL) en bouwt voort op haar vermogen om te certificeren producten onder de klasse / divisie / groep systeem eerder in de Verenigde Staten.

Belangrijkste redenen om te kopen:
• Om inzichtelijke analyses van de markt te verkrijgen en een uitgebreid begrip te hebben van de wereldmarkt en zijn commerciële landschap.
• Beoordeel de productieprocessen, belangrijke problemen en oplossingen om het ontwikkelingsrisico te verkleinen.
• De meest invloedrijke aandrijvende en remmende krachten op de Gevaarlijke locaties LED-verlichting-markt en de impact ervan op de wereldmarkt begrijpen.
• Leer meer over de marktstrategieën die worden toegepast door toonaangevende respectievelijke organisaties.
• De vooruitzichten en vooruitzichten voor de markt begrijpen.

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor licentie voor één gebruiker) – www.industryresearch.co/purchase/13100824

Enkele punten van Gevaarlijke locaties LED-verlichting-markt TOC:
1. INLEIDING
1.1 Onderzoeksresultaten
1.2 Onderzoeksveronderstellingen
1.3 Reikwijdte van het onderzoek
2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE
3 SAMENVATTING
4 MARKT DYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Porter’s Five Force-analyse
5 MARKTSEGMENTATIE
6 COMPETITIEF LANDSCHAP
7 MARKTMOGELIJKHEDEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Klik hier voor een gedetailleerde inhoudsopgave: www.industryresearch.co/TOC/13100824,TOC