http://cryptodaily.nl

Endpoint Security-marktregio’s en analyse per land op basis van productiecapaciteit, belangrijke spelers, opkomende technologie tot 2023

Het Endpoint Security-marktrapport is een professionele en gedetailleerde analyse van de belangrijkste spelers, belangrijke samenwerkingen, fusies en overnames, samen met aankomende en trending innovatie. De Endpoint Security-marktstudie omvat technologische ontwikkelingen, toekomstplannen, levering, verkoopopbrengsten, productie, afmetingen, overzicht, fabrikanten, groeisnelheid, prijs, deals en omzet voor de gedetailleerde analyse voor het prognosejaar.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.industryresearch.co/enquiry/request-sample/13100634

Deze studie behandelt de volgende belangrijke spelers:
Cardon Black Technology Inc., Cisco Systems,Cylance Inc.,McAfee Inc.,CrowdStrike Inc.,Trend Micro Inc.,Symantec Corporation,Palo Alto Networks Inc. ,RSA Security LLC,FireEye Inc. ,SentinelOne Inc. ,Sophos Group Plc ,IBM Corporation ,Kaspersky Lab Inc. ,Panda Security S.L,Eset LLC,Fortinet Inc. ,Bitdefender LLC,Avast Software Inc.

Markt Dynamics: –
 
 > Drivers
 
 > Terughoudendheid
 
 > Supply Chain Analysis

Voor meer informatie of vragen of aanpassingen voordat u koopt, gaat u naar – www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/13100634

Belangrijke ontwikkelingen in de markt:
 > Oktober 2017 – McAfee kondigt de integratie van geavanceerde analyse om de efficiëntie van de beveiliging operatie centrum en de bescherming van eindpunten en cloud te verhogen. Deze ontwikkelingen zijn gericht op het vastleggen van applicaties voor de eindgebruiker, die kritisch van aard zijn, door het gebruik van beide, machine learning en kunstmatige intelligentie. Deze factoren zullen de nauwkeurigheid en het vertrouwen van de onderzoeken te verhogen, door het automatiseren van het verzamelen van gegevens en krachtige beveiliging analisten bedreigingen volledig te kunnen beoordelen in minder tijd.
 > December 2017 – VMware samen met Carbon Black, een nieuwe gezamenlijke datacenter beveiligingsoplossing die combineert VMware AppDefense en CB Defensie, om een ??unieke oplossing voor het stoppen van bedreigingen gericht op toepassingen in een datacenter te bieden te bieden. Deze samenwerking met VMware is gericht op aanvulling op de expertise van het bedrijf in de endpoint security voor cloud en datacenters. Het richt zich ook op het creëren van een robuuste en holistische benadering van het veiligstellen van bedrijfskritische applicaties.

Belangrijkste redenen om te kopen:
• Om inzichtelijke analyses van de markt te verkrijgen en een uitgebreid begrip te hebben van de wereldmarkt en zijn commerciële landschap.
• Beoordeel de productieprocessen, belangrijke problemen en oplossingen om het ontwikkelingsrisico te verkleinen.
• De meest invloedrijke aandrijvende en remmende krachten op de Endpoint Security-markt en de impact ervan op de wereldmarkt begrijpen.
• Leer meer over de marktstrategieën die worden toegepast door toonaangevende respectievelijke organisaties.
• De vooruitzichten en vooruitzichten voor de markt begrijpen.

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor licentie voor één gebruiker) – www.industryresearch.co/purchase/13100634

Enkele punten van Endpoint Security-markt TOC:
1. INLEIDING
1.1 Onderzoeksresultaten
1.2 Onderzoeksveronderstellingen
1.3 Reikwijdte van het onderzoek
2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE
3 SAMENVATTING
4 MARKT DYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Porter’s Five Force-analyse
5 MARKTSEGMENTATIE
6 COMPETITIEF LANDSCHAP
7 MARKTMOGELIJKHEDEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Klik hier voor een gedetailleerde inhoudsopgave: www.industryresearch.co/TOC/13100634,TOC