http://cryptodaily.nl

Emotie Detection and Recognition-marktsegmentatie, groei, vraagstatus, analyse van belangrijke leiders en toekomstvoorspelling voor 2020 tot 2023

Het Emotie Detection and Recognition-marktrapport is een professionele en gedetailleerde analyse van de belangrijkste spelers, belangrijke samenwerkingen, fusies en overnames, samen met aankomende en trending innovatie. De Emotie Detection and Recognition-marktstudie omvat technologische ontwikkelingen, toekomstplannen, levering, verkoopopbrengsten, productie, afmetingen, overzicht, fabrikanten, groeisnelheid, prijs, deals en omzet voor de gedetailleerde analyse voor het prognosejaar.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.industryresearch.co/enquiry/request-sample/13100367

Deze studie behandelt de volgende belangrijke spelers:
Affectiva, inc., Emotient, inc., (Apple, inc.), Tobii AB (publ), Noldus, Sightcorp, Realeyes OU, Nviso SARL, Kairos, Emovu (Eyeris)

Markt Dynamics: –
 
 > Drivers & nbsp;
– & nbsp;

 > Afspraken
– & nbsp;

 > Opportunities

Voor meer informatie of vragen of aanpassingen voordat u koopt, gaat u naar – www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/13100367

Belangrijke ontwikkelingen in de markt:
 > Januari 2017 – Voxpopme samen met Affectiva om emotie herkenning software te verbeteren. Affectiva Emotion AI zal worden geïntegreerd in de Voxpopme platform om zorgvuldige analyse van gezichtsuitdrukkingen binnen video feedback mogelijk te maken, direct coderen van het in krachtige emotie data.
 > Januari 2017 – Eyeris Emotionele AI en Face Analytics technologie in een stroomversnelling voor de commercialisering in de automobiel- en sociale robot markten.
 > November 2016 – Ubisoft samengewerkt met Tobii om te voorzien in nieuwe eye tracking functies voor de PC-versies van WATCH_DOGS 2 en Steep.
 > November 2016 – Noldus lanceerde een verbeterde methode voor het volgen van lab het gedrag van dieren dat de rendementen betere gegevens.
 > Mei 2016 – nViso gelanceerd kunstmatige financieel instrument intelligence-powered – EmotionAdvisor, die voordelen biedt voor beleggers, financiële adviseurs en banken om besluitvorming te vergemakkelijken.

Belangrijkste redenen om te kopen:
• Om inzichtelijke analyses van de markt te verkrijgen en een uitgebreid begrip te hebben van de wereldmarkt en zijn commerciële landschap.
• Beoordeel de productieprocessen, belangrijke problemen en oplossingen om het ontwikkelingsrisico te verkleinen.
• De meest invloedrijke aandrijvende en remmende krachten op de Emotie Detection and Recognition-markt en de impact ervan op de wereldmarkt begrijpen.
• Leer meer over de marktstrategieën die worden toegepast door toonaangevende respectievelijke organisaties.
• De vooruitzichten en vooruitzichten voor de markt begrijpen.

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor licentie voor één gebruiker) – www.industryresearch.co/purchase/13100367

Enkele punten van Emotie Detection and Recognition-markt TOC:
1. INLEIDING
1.1 Onderzoeksresultaten
1.2 Onderzoeksveronderstellingen
1.3 Reikwijdte van het onderzoek
2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE
3 SAMENVATTING
4 MARKT DYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Porter’s Five Force-analyse
5 MARKTSEGMENTATIE
6 COMPETITIEF LANDSCHAP
7 MARKTMOGELIJKHEDEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Klik hier voor een gedetailleerde inhoudsopgave: www.industryresearch.co/TOC/13100367,TOC