http://cryptodaily.nl

Digital Oilfield Services-marktrapport toont snelle groei-analyse, belangrijkste grote uitdagingen, drijfveren, kansenanalyse tot 2023

Het Digital Oilfield Services-marktrapport is een professionele en gedetailleerde analyse van de belangrijkste spelers, belangrijke samenwerkingen, fusies en overnames, samen met aankomende en trending innovatie. De Digital Oilfield Services-marktstudie omvat technologische ontwikkelingen, toekomstplannen, levering, verkoopopbrengsten, productie, afmetingen, overzicht, fabrikanten, groeisnelheid, prijs, deals en omzet voor de gedetailleerde analyse voor het prognosejaar.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.industryresearch.co/enquiry/request-sample/13100888

Deze studie behandelt de volgende belangrijke spelers:
Baker Hughes, Halliburton, Schlumberger, Weatherford, Siemens AG, Rockwell Automation, Honeywell International Inc., Kongsberg Gruppen ASA, Paradigm (A Emerson Electric Co. owned company), Pason Systems Corp., Petrolink, Accenture, IBM

Markt Dynamics: –
  
 > Drivers
  
 > Terughoudendheid
  
 > Opportunities

Voor meer informatie of vragen of aanpassingen voordat u koopt, gaat u naar – www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/13100888

Belangrijke ontwikkelingen in de markt:
 > Oktober 2017: Weatherford International PLC heeft een overeenkomst met Intel Corporation, op het Internet of Things Solutions World Congress in Barcelona ingevoerd. Het doel van de overeenkomst was een samenwerking tussen het olieveld dienstverlener en de technologie reus, en om de voordelen van het brengen van het internet van de dingen (ivd) technologieën om het olieveld te tonen.
 > Juli 2017: Emerson de overname van Paradigm, een toonaangevende leverancier van software-oplossingen voor de olie- en gasindustrie. Het gecombineerde bedrijf heeft een uitgebreid Exploration & Production (E & P) software portfolio aanbieden.

Belangrijkste redenen om te kopen:
• Om inzichtelijke analyses van de markt te verkrijgen en een uitgebreid begrip te hebben van de wereldmarkt en zijn commerciële landschap.
• Beoordeel de productieprocessen, belangrijke problemen en oplossingen om het ontwikkelingsrisico te verkleinen.
• De meest invloedrijke aandrijvende en remmende krachten op de Digital Oilfield Services-markt en de impact ervan op de wereldmarkt begrijpen.
• Leer meer over de marktstrategieën die worden toegepast door toonaangevende respectievelijke organisaties.
• De vooruitzichten en vooruitzichten voor de markt begrijpen.

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor licentie voor één gebruiker) – www.industryresearch.co/purchase/13100888

Enkele punten van Digital Oilfield Services-markt TOC:
1. INLEIDING
1.1 Onderzoeksresultaten
1.2 Onderzoeksveronderstellingen
1.3 Reikwijdte van het onderzoek
2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE
3 SAMENVATTING
4 MARKT DYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Porter’s Five Force-analyse
5 MARKTSEGMENTATIE
6 COMPETITIEF LANDSCHAP
7 MARKTMOGELIJKHEDEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Klik hier voor een gedetailleerde inhoudsopgave: www.industryresearch.co/TOC/13100888,TOC