Warehouse Robotics Markt 2019-2023: Focus op nieuwe kansen in de wereldwijde industrie

Wereldwijd Warehouse Robotics-marktrapport 2019-2023 richt zich op typen, applicaties, belangrijke drijfveren, uitdagingen en kansen, worden geschetst om de algehele aantrekkelijkheid te bepalen en winstgevende trends te markeren om een ??sterkere positie in de Warehouse Robotics-industrie te veroveren.

Warehouse Robotics-marktrapport biedt marktvoorspellingsinformatie, volgens de geschiedenis van de industrie en de toekomst van de industrie wordt geconfronteerd met welke situatie, groei of falen. Met de vertraging van de wereldwijde economische groei, heeft de Warehouse Robotics-markt ook enige invloed gehad, maar bleef de afgelopen vier jaar nog steeds een vrij positieve vooruitgang, de marktomvang om de gemiddelde jaarlijkse groei te handhaven.

De Warehouse Robotics-markt zal naar schatting stijgen met een aanzienlijk samengesteld jaarlijks groeipercentage van 12.09% in de jaren 2019-2023.

Download een voorbeeld-PDF van het rapport op – www.precisionreports.co/enquiry/request-sample/13102997

Belangrijke ontwikkelingen in de markt:
 > November 2017 – Kawasaki Robotics geïntroduceerd “Opvolger”, een nieuw robotsysteem dat de bewegingen van de experts reproduceert door middel van samenwerking op afstand
 > April 2017 – Yale een nieuwe robot in zijn robotachtig heftruck lineup- Yale MC10-15, dat in staat is zowel point-to-point transport horizontale en verticale beweging. Het is ook in staat om zelfstandig op te halen of storten pallets van verhoogde ruimten.

Topfabrikanten van Warehouse Robotics-marktdekking: –
Abb Robotics, Dematic Group (Kion Group), Kiva Systems (Amazon Robotics), Swisslog Holdings (Kuka Ag), Rmt Robotics (Cimcorp), Kawasaki Robotics Inc., Yamaha Robotics, Daifuku North America Holding Company, Ats Automation Tooling System Inc., Fetch Robotics, Bleum Robotics, Fanuc Corp.

Market Dynamics: –
  
 > Drivers
  – Kostenreductie en tijdbesparend
  – Groeiende e-commerce Industry
  – Efficiency en betrouwbaarheid in Warehouse Operations
  
 > Terughoudendheid
  – gebrek aan geschoolde arbeidskrachten
  – hoge initiële Set up Cost

Geografische regio’s: –
– Aziatisch-Pacifisch
– Europa
– Noord Amerika
– Rest van de wereld

Heeft u nog vragen? Vraag onze expert op – www.precisionreports.co/enquiry/pre-order-enquiry/13102997

Wat Warehouse Robotics marktonderzoek biedt: –
– Warehouse Robotics Industry geeft beoordelingen voor de analyse op regionaal niveau met Productie, Verkoop, Consumptie, Import en Export
– Warehouse Robotics-industrie biedt fabrikanten basisinformatie, productcategorie, verkoopomzet, prijs en brutomarge (2012-2018)
– Warehouse Robotics-marktramingen voor minimaal 4 jaar van alle aangegeven segmenten
– Supply chain-trends die de nieuwste technologische ontwikkelingen in kaart brengen
– Wereldwijde Warehouse Robotics-industrie deelt stuurprogramma’s, beperkingen, kansen, bedreigingen, uitdagingen, investeringsmogelijkheden
– Strategisch voor de nieuwkomers op de Warehouse Robotics-markt
– Productieproces, leveranciers, prijs-, productie- en consumptieanalyse, wijze van transport en kostenanalyse, ketenanalyse
– Bedrijfsprofilering met gedetailleerde strategieën, financiële gegevens en recente ontwikkelingen
En meer…

Prijs van het rapport: $ 4250 (licentie voor één gebruiker)
Aankooprapport op – www.precisionreports.co/purchase/13102997